Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

BRUNELLO CUCINELLI

Tycker du om italienskt mode i hög kvalitet? Vill du dessutom ha design som lyfter hela din garderob? Då har du kommit till rätt sida. Här har vi nämligen samlat alla våra produkter från Brunello Cucinelli på en och samma sida.

Du kan enkelt scrolla ner på sidan och låta dig inspireras. Att börja med att ögna igenom sidan kan vara ett bra sätt att få ny inspiration och inte minst upptäcka nya färger och plagg. Men om du vill effektivisera shoppingen lite och vet vad du är ute efter, då föreslår vi att du använder en av de smarta sökfunktionerna som vi har implementerat för att underlätta shoppingupplevelsen för dig.

Exempelvis kan du välja en favoritfärg så sorterar sidan sig automatiskt och visar dig endast kläder som matchar dina val. Du kan dessutom välja en prisnivå som passar din plånbok. Börja med att ställa in ett undre och sedan ett övre pris så blir du endast presenterad för produkter som ligger på din prisnivå. Då kan du handla i lugn och ro utan att tänka på att överstiga din budget.


Brunello Cucinelli på Miinto


Brunello Cucinelli är ett exklusivt italienskt modehus känt för sina högkvalitativa kläder och accessoarer tillverkade av de finaste materialen. Varumärket grundades 1978 av Brunello Cucinelli själv, som hade en vision om att skapa kläder som var både vackra och funktionella.

Brunello Cucinelli är ett modehus som är känt för sin eleganta och sofistikerade design som har en tidlös stil. Kollektionerna inkluderar allt från lyxiga stickade tröjor och kappor till eleganta klänningar och byxor. Varje plagg är tillverkat av de finaste materialen, inklusive kashmir, silke och läder, vilket garanterar en utmärkt kvalitet och hållbarhet.

Men modehuset Brunello Cucinelli handlar inte bara om mode. Varumärket är också känt för sitt engagemang för socialt ansvarstagande och hållbarhet. Brunello Cucinelli har en stark etisk kod och strävar efter att skapa en positiv inverkan på både människor och miljön. Genom att arbeta med lokala hantverkare och använda miljövänliga produktionsmetoder, är Brunello Cucinelli en pionjär inom hållbart mode.


Italiensk stil och klass


För dem som söker en tidlös och sofistikerad stil med hög kvalitet och socialt ansvarstagande är Brunello Cucinelli det självklara valet. Deras kollektioner är en perfekt kombination av elegans och funktionalitet och garanterar en tidlös stil som varar år efter år.

Modehuset använder endast de finaste materialen för att skapa sina kläder och accessoarer, vilket resulterar i plagg som ser fantastiska ut och är otroligt bekväma att bära. Dessutom är varje plagg utformat för att hålla i många år, vilket gör att de är en klok investering, rent miljömässigt.

Brunello Cucinellis kollektioner är utformade i en tidlös stil som inte går ur mode. Varumärket erbjuder eleganta plagg som kan användas vid olika tillfällen, från avslappnade dagar till mer formella evenemang. Genom att välja Brunello Cucinelli kan man vara säker på att man alltid ser välklädd och sofistikerad ut.


Miinto, en shoppingupplevelse utöver det vanliga


Miinto är en internationell online marknadsplats för mode och livsstilsprodukter. Miinto grundades 2009 i Danmark och har sedan dess utvecklats till att bli en av de ledande online marknadsplatserna för mode i Europa. Vi på Miinto samarbetar med över 2 000 oberoende butiker och modehus runt om i Europa och har ett brett sortiment av kläder, skor, accessoarer och heminredning från ett stort antal varumärken.

På Miinto kan du som kund hitta en mängd olika varumärken och produkter från olika butiker, vilket gör det till en enkel och bekväm shoppingupplevelse. Du kan söka efter produkter baserat på varumärke, kategori eller stil. En av de främsta fördelarna med Miinto är att det ger oberoende butiker och modehus möjlighet att nå en bredare kundbas och konkurrera med stora online återförsäljare.

Detta gör att du som kund kan hitta unika produkter och stödja små och oberoende butiker. Miinto erbjuder också en personlig och engagerande shoppingupplevelse genom att inkludera information om de oberoende butikerna och modehusen som säljer produkterna.

Tack vare vår affärsmodell har vi inga egna lager. Du som kund får dina produkter direkt från fysiska butiker och det är en fördel på grund av att den så kallade överproduktionen minskas på det sättet. Överproduktion är en av de faktorer som hålls fram inom modebranschen som behöver förbättras. Genom att vi på Miinto inte har egna lager minskas överproduktionen och det betyder positiva nyheter för miljön och klimatet. Så när du shoppar loss på Miinto kan du göra det med gott samvete.


Miintos historia


Miinto grundades år 2009 i Danmark av två unga entreprenörer: Konrad Kierklo och Mike Radoor. Grundidén bakom Miinto var att skapa en online marknadsplats som skulle ge oberoende butiker och säljare möjlighet att nå en större kundbas och konkurrera med stora online återförsäljare.

De två grundarna insåg att många små och oberoende butiker hade svårt att överleva i den allt mer konkurrensutsatta marknaden för online modehandel, och de ville skapa en plattform som skulle hjälpa dessa butiker att nå nya kunder och öka sin synlighet online. Genom att samla flera butiker på en och samma plattform kunde de erbjuda kunderna ett större sortiment och samtidigt ge butikerna en möjlighet att nå en större publik.

Miinto har sedan starten expanderat kraftigt och finns nu i flera länder runt om i Europa, däribland Sverige, Danmark, Norge, Holland, Belgien och Polen. Idag samarbetar Miinto med flera tusen butiker och modehus och vi handplockar alla de märken som vi arbetar tillsammans med. Det gör att vi kan vara säkra på att du får ett brett och stort sortiment som är mycket varierat med kläder, skor och accessoarer från ett stort antal varumärken. Miinto fortsätter att expandera och utveckla sin plattform för att ge både kunder och butiker den bästa möjliga upplevelsen av online modehandel.

Botanisera runt bland olika märken som Brunello Cucinelli och många andra och skapa en personlig stil som representerar dig och din personlighet. Om du är ute efter en present till någon som du tycker om kan du vara säker på att du kan hitta det på Miinto. Och om du bara vill skämma bort dig själv lite lovar vi att inte skvallra.

Ta bort alla filter

Brunello Cucinelli

Sida 1 Av 19

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.