Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

BUTTERFLY COPENHAGEN

Butterfly Copenhagen är ett danskt varumärke som säljer hippa kläder till modemedvetna kvinnor. I deras senaste kollektion hittar du tuffa läderjackor, stilfulla byxor, vackra blusar och preppy-inspirerade tröjor. Mörka eleganta toner dominerar med ett stort antal päls- och skinnplagg i sortimentet. Designen är stilren och kvalitén extremt hög. Du finner det exklusiva i snitten och detaljerna. Gillar du en råare stil ska du definitivt kika på de senaste kollektionerna från Butterfly Copenhagen.


Historia


BTF-CPH (eller Butterfly Copenhagen) är ett danskt modehus för modemedvetna tjejer i alla åldrar. Själva beskriver de sig som ett lyxigt varumärke som bjuder på exklusiva plagg tillverkade i nobla textilier som silke och kashmir, läder och naturpäls. Passform står högt i focus, vilket återspeglas i den vackra designen på kläderna, en design som alltid ligger ett steg före trenderna.

BTF-CPH har sitt huvudkontor i Aulum, Danmark, med återförsäljare runtom i Norden och Europa.


Sofistikerad design för den självständiga kvinnan


Butterfly Copenhagen designar för den självständiga kvinnan som inte är rädd för att visa sin personlighet. Plaggen är sofistikerade och feminina med ett vasst uttryck. De ser och känns exklusiva på kroppen. Varje år lanserar BTF-CPH säsongsbundna kollektioner som bjuder på spännande färgskalor och extra fina textilier. Skinn är signaturmaterialet men det designas också pälsjackor av 100 % äkta kaninskinn som passar riktigt bra ihop med slimmade läderbyxor från samma kollektion. Unna dig en lyxigt mjuk pälsjacka som får den mest diskreta festoutfit att stå ut.

Pälsjackor ustrålar lyx på hög nivå men tänk på att päls (och särskilt naturpäls) är ett känsligt material. Slitage och friktion kan skada fibrerna så bär helst inte en väska på axeln när du har jackan på. Undvik också att sitta på pälsen. Precis som alla andra naturmaterial kan päls blekas eller avfärgas i solljus. Därför bör den alltid förvaras på ett torrt och svalt ställe. Skulle du få en fläck på din pälsjacka ska den helst inte tvättas i maskin. Lämna tvätten åt en pälsspecialist.


Läderprodukter från Butterfly Copenhagen


Signaturplagget i Butterfly Copenhagens kollektioner är den figursydda läderjackan som kan beställas i en mängd olika färger. I deras senaste säsongskollektion hittar du exklusiva modeller i grön, gul och cognacsbrun ton. Satsar du hellre på något klassiskt finns det svarta jackor av 100 % lammnappa med lite rymligare snitt. Kombinera med en snygg t-shirt av äkta silke och ett par figurnära skinnbyxor från samma kollektion. Runda av med stilettpumps så har du skapat en svårslagen kvällslook med mycket attityd!

Alla produkter i lädersortimentet från Butterfly Copenhagen är tillverkade av 100 % läder. Du hittar allt från skinnbyxor till läderkavajer och korta pennkjolar. När du köper skinnplagg är det viktigt att vårda plagget på rätt sätt. Häng alltid upp din skinnjacka på galge och torka av den regelbundet med en trasa. Skinnjackor tål en del regn men kan förlora sin färg när de blir blöta. Skulle det hända ska du helst hänga upp jackan och låta den torka långsamt i rumstemperatur.

Ta bort alla filter

Butterfly Copenhagen

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.