Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BYBLOS

Byblos är ett italienskt lyxmärke som kombinerar innovativ design och skickligt hantverk för att skapa en unik estetik. Varje kollektion innehåller en mängd olika kläder, accessoarer och skor med den omisskännliga Byblos-logotypen.

Utvecklingen bakom Byblos


Märket Byblos grundades av designersduon Gianfranco Ferré och Sergio Girombelli. Tack vare sin kreative förmåga och avantgardistiska ideal, tog de fram det innovativa konceptet som skulle representera Byblos. Genom åren har Byblos uppnått internationell framgång och har starkt bidragit till att definiera Italiens modevärld.

Utforska Byblos


Metoden bakom Byblos framgång ligger i förmågan att ständigt förnya sig samtidigt som de upprätthåller en stark koppling till sitt arv. Märket har kontinuerligt lyckats fanga den nuvarande tidsandan i sina designs, vilket gör varje kollektion relevant och eftertraktad.

Karaktäristiska Drag hos Byblos


Byblos kännetecknas av en djärv och unik stil som reflekterar gatukulturens energi och kreativitet. En stark färgpalett, exceptionella tryck och innovativa snitt utgör kärnan i Byblos designfilosofi. Märket producerar alltifrån trendiga klänningar och glamorösa aftonkläder till trendiga accessoarer och skor, alla designade med en originell twist för att sticka ut.

De unika skor som bärs av Byblos


Det som verkligen slår dig med Byblos är deras utsökta skosamling. Från djärva klackar och eleganta läderstövlar till häftiga sneakers och trendiga sandaler - Byblos skosamling erbjuder ett brett spektrum av stilar för alla tillfällen och säsonger.

Inköp av Byblos på Miinto


Med enkel tillgång till Byblos sortiment på Miinto, kan kunderna enkelt hitta och köpa sina favoritartiklar. Miinto strävar efter att skapa en trevlig shoppingupplevelse för sina kunder och erbjuder ett heltäckande sortiment av Byblos bästsäljande stilar. Varje stycke Byblos erbjuder en unik blandning av stil, komfort och kvalitet, vilket gör varumärket till ett perfekt val för den som söker märkesplagg som sticker ut.

Ta bort alla filter

Byblos

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.