Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

CALIDA

Calida är ett välkänd modedesignvarumärke som erbjuder en myriad av fräscha och sofistikerade kläder för män och kvinnor. Varumärket är känt för sina tidlösa kollektioner som speglar både det klassiska och moderna i sitt formspråk.

Historien om Calida


Calida står för kvalitet, båda i design och material. Sedan varumärkets start har det gjort ett konsekvent arbete för att producera plagg av högsta kvalitet. Calidas produkter har blivit synonyma med komfort och hållbarhet. Plaggen visar upp en harmonisi av färger, mönster och högkvalitativa material, formade skickligt för att passa alla stilar och livsstilar.

Utforska Calidas värld


När man utforskar Calidas utbud är det svårt att inte dra på smilbanden. Deras sortiment innehåller allt från vardagliga basplagg till mera unika designkollektioner, alla med ena foten stadigt förankrad i varumärkets karakteristiska stil.

Calidas signatur


Calidas produkter kännetecknas av noggrant utvalda material och en nästan fanatisk uppmärksamhet på detaljer. Dessutom är varumärkets produkter skapade med en stark tro på såväl klassiska som samtida designprinciper. Detta är vad som gör dem unika och tidlösa.

Passa på: Calida på Miinto


Att shoppa Calida på Miinto är ett smart val. Det finns ett omfattande utbud av varumärkets produkter tillgängliga, från uppdateringar till din basgarderob till plagg och accessoarer som sticker ut. Dessutom kombinerar Miintos användarvänliga plattform enkelhet med en otrolig mångfald av alternativ.

Varför välja Calida?


Calida är inte bara ännu ett varumärke. Bortom plaggens tydliga estetik och hållbara kvalitet, fortsätter Calida att inspirera sina kunder genom att erbjuda produkter som reflekterar en aktiv och modern livsstil. Detta är särskilt uppenbart i varumärkets metoder och tillvägagångssätt, som ständigt strävar efter att förnya modebilden utan att kompromissa med dess traditioner och värden. Just de värdena är vad som gör varumärket så älskat – och vi är övertygade om att du snart kommer att älska Calida lika mycket som alla andra gör.

Ta bort alla filter

Calida

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.