Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

CAMPER

Camper är ett familjeägt varumärke och har så varit sedan dess grundade år 1975. I över fyra generationer hade familjen ägnat sig åt marknaden för skor och de var alla mycket innovativa personer. Hela historian kring varumärket Camper började egentligen redan 120 år innan dess grundande, närmare bestämt år 1977 då en man vid namn Antonio Fluxa begav sig till England för att utforska nya metoder kring industriell produktion. På vägen tillbaka tog han med sig de bästa männen med mest kunskap om läder och lärde dem hur de första maskinerna som producerade skor fungerade. Detta blev början för flera generationers produktion av skor.

År 1975 grundades varumärket Camper av Antonia Fluxas barnbarn, Lorenzo Fluxa. Varumärkets koncept var att återspegla en ny livsstil, ett nytt sätt att tänka som var grundat på frihet men som också omgav bekvämlighet och kreativitet. År 1981 öppnades varumärket första butik vilken var belägen i den spanska huvudstaden Barcelona. Denna butik blev snabbt mycket populär och gjorde revolution på marknaden. Ett år senare, år 1982, började varumärket expandera internationellt och det öppnade butiker i flera av världens huvudstäder vad gäller mode, bl.a. London, Paris och Milano. Idag har varumärket funnits i fyra generationer och dess produktion har ständigt fortsatt att utvecklats och nå nya mål. Camper fortsätter att expandera kontinuerligt och tar upp en allt större plats på marknaden ju mer tid som går. Camper erbjuder skor för både män, kvinnor och barn i flera olika åldrar och stilar samt för flera olika tillfällen.

Ta bort alla filter

Camper

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.