Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Campomaggi

Campomaggi tillverkar väskor med en trendig retrolook. Märket kommer ursprungligen från Italien så kvalitén är förstås väldigt hög. I Campomaggis produkter förenas design, kvalitet och funktionalitet på ett oslagbart sätt.

Hjärnan bakom märket är designern Marco Campomaggi. Från början tillverkade han väskor och skor från gamla hästsadlar. År 1980 skapade han varumärket som idag har gjorrt sig känt för sin kvalitet och estetik. Kvalitén kommer från ett hantverk som är unikt eftersom alla produkter från Campomaggi produceras i Toscana med material från en enda gård. Ingen väska är den andra lik när det kommer till form, färg och uttryck. Tradition blandas med modern design och resultatet är riktigt snygga vintageväskor av finaste läder med detaljer som du bara hittar i en Campomaggi.

Väskor i vintagestil av äkta italiensk kvalitet

Hos Campomaggi är vintage ledordet vid framställningen av varje unik väska. För att få fram den speciella retrostilen så stentvättar man det obehandlade skinnet. Därefter färgas det i stora tunnor med vegetabiliska pigment. Man använder bara material av högsta kvalitet och dessa arbetas med varsamma händer. Linne är ett vanligt inslag och kommer från 100 % miljövänlig bomull. Den härliga doften av skinn blandas med en frisk citruston som också är ett klassiskt kännetecken för dessa exklusiva väskor. De är dessutom handgjorda enligt italiensk tradition. Resultatet kan inte bli annat än sublimt. En exklusiv designväska med unika detaljer som du garanterat kommer att använda i många år framöver.

Det fantastiska med koläder av hög kvalitet är att det bara blir mjukare och finare med åren. En äkta Campomaggi känner du delvis igen på materialet men också på den klassiska loggan i form av en liten fisk. Beroende på vilken modell du väljer så har väskorna detaljer av oxiderad metall som bidrar till väskans läckra vintagelook. På grund av det högkvalitativa lädret kan en väska från Campomaggi kännas något tyngre än andra väskor men detta är inget som kunderna verkar bry sig om. I alla fall inte om man ser till väskornas enorma popularitet världen över.

Oemotståndligt mode som kan användas året om

Det här är inte säsongsdefinierade väskor utan en Campomaggi kan du använda året om. Du hittar både stora och små modeller i det lyxiga utbudet. Välj mellan handväskor, kuvertväskor, ryggväskor, crossbodies, sommarväskor och större bags. Njut av de konstnärliga detaljerna. Blandningen av material är ytterst sofistikerad. Här hittar du modeller med detaljer i naturpäls och varianter med läckra broderier. Färgerna är sobra och jordnära med toner i svart, brunt, grått, rött och beige.

Missa inte heller de snygga tygväskorna som är ett annat spännande inslag i kollektionerna från Campomaggi. De fungerar utmärkt som sommarväska. Rymliga och slitstarka med remmar av skinn som ger stöd och en ännu högre kvalitet på väskan. Perfekt att ha med på semestern! Oavsett vilken modell du än väljer så kan du lita på att du hos Campomaggi får en väska livet.

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.