Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Campomaggi (91)

Campomaggi väskor är tidlösa, har en unik design och vintage-look. Campomaggi är ett italienskt varumärke som grundades år 1980 av designern Marco Campomaggi. Produkterna är inte säsongsanpassade utan fungerar bra att bära året runt Marco Campomaggi inspirerades av sin fars kreativitet. Redan från tio års ålder hade Marco ett öga för och kunde mycket om kläder och mode och han producerade sina allra första produkter, vilka bl.a. var handväskor, redan under högstadiet som han sedan sålde till sina skolkamrater och till folk som gick förbi på gatan. Dessa väskor producerade han av läder från sadlar som inte längre användes. Marco Campomaggis öga för hantverk och estetik har gjort varumärket till ett känt sådant på marknaden. 


Idag består varumärket Campomaggis samtliga kollektioner av handväskor och accessoarer. Den tidlösa designen gör även att det bland varumärkets samtliga kollektioner går att finna produkter för många stilar och smaker samt tillfällen. Varje väska och produkt är dessutom helt unik och liknar inte någon av de andra produkterna. Bland väskorna finns ett utbud av både små och stora, både handväskor och kuvertväskor samt större bags.

Varumärkets produkter är designade och tillverkade med stor omsorg och noggrannhet. Campomaggi blandar sina gamla traditioner med ny, modern design vilket gör att varumärket erbjuder sina kunder en härlig blandning av fina detaljer, stilar och former. De flesta av varumärkets produkter tillverkas, precis som vid sitt grundande, fortfarande i läder.

Varumärket Campomaggi har sedan sitt grundade år 1980 expanderat mycket och säljs idag i ett flertal länder i både befintliga butiker och online.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

91 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken