Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Canada Goose

Satsa på kvalitet med Canada Goose dunjackor. Detta prisbelönta märke designar ytterplagg som kan användas både i vildmark och storstad. Varje år satsar Canada Goose lite extra på att skapa lätta och fantastiskt sköna dunjackor för extrema vinterklimat. På senare tid har man också börjat designa stickade tröjor i lyxigt mjuk merinoull.

Det kanadensiska märket Canada Goose grundades 1957 under namnet Metro Sportswear Ltd. Idag tillhör märket holdingbolaget Canada Goose Holdings Inc. Alla kläder från Canada Goose tillverkas i egna fabriker i Winnipeg och Toronto. Deras signaturplagg är den robusta dunjackan som under åren fått en mängd olika utmärkelser. Bland annat har deras populära HyBridge® Lite-jacka vunnit pris som bästa vildmarksjacka från prestigefyllda Outside Magazine. Idag är Canada Goose ett av världens främsta tillverkare av ytterplagg för aktiskt väderklimat.

Kvalitet som går hand i hand med ett etiskt engagemang

Från början var Canada Goose ett märke som tillverkade tunga men högkvalitativa regn- och vinterjackor för ett aktivt friluftsliv. Det var inte förrän 2011 som de lättviktiga dunjackorna introducerades på den kanadensiska marknaden. Dessa blev en omedelbar succé. I samband med lanseringen började Canada Goose också att innovera med textilteknologi. Deras dunjackor är av extremt hög kvalitet men känns som att ha en fjäderdräkt på kroppen. Man utvecklade även en så kallad Thermal Mapping® teknik som reglerar jackans värme och andningsförmåga på ett effektivt sätt.

Canada Goose köper sitt dun från Feather Industries Canada Ltd som producerar ett allergivänligt Hutterite dun, det varmaste dunet som finns. Det är laboratorietestat och nyckeln till att Canada Goose kan tillverka så otroligt lätta dunjackor. Dunet är etiskt framställt, precis som allt annat material som märket använder vid design- och produktionsprocessen av sina jackor. Allt material som används är spårbart enligt deras Canada Goose Down Transparency Standard ™ mått. Ingen päls köps från pälsfarmrar utan endast från legitimerade producenter som regleras av landets rådande lagar. Detta gäller även material som köps från exempelvis USA.

Canada Goose - snygga vinterplagg som håller livet ut

Du behöver förstås inte bo på Grönland för att förstå värdet av en bra vinterjacka. Canada Goose har förvisso blivit en favorit bland bergsbestigare, skidåkare och forskarexpeditioner på Antarktis men med tanke på vårt eget tuffa vinterklimat är märket minst lika populärt bland gemene stadsbo. Är du glad för friluftsliv även under vintersäsongen är det här med andra ord ett fantastiskt bra val.

Att kläderna håller måttet när det kommer till kvalitet betyder inte att man tummar med stilen. En dunjacka från Canada Goose är både bekväm och snygg att ha på sig. Det har satsats en hel del på att skapa jackor med bra passform som inte ser bylkiga ut på kroppen. Färgerna är stilrena och moderna med inspiration från just vildmarkens jordnära toner. Ett av Canada Goose dottervarumärken är Canada Goose Black Label som tillverkar kläder för urbana män och kvinnor med en känsla för stil och kvalitet. Jackorna är högfunktionella, finns i en mängd olika modeller och har många finesser i form av flera innerfickor och en extremt hög andningsförmåga.

filter

351 resultat

  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4

Nästa
  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4