Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

CAREL


Carels eleganta bakgrund


Carel började vägen till skosalongerna i hjärtat av Paris. Märket etablerade snabbt sig själv som en modenyhet med sina skor i parisisk stil, som bär på en unik signatur av sofistikering och graciös elegans. Varumärket har hängiven förknipats med patenterade skor och lädervaror i toppkvalitet.

Ta del av Carel-varumärket


Carel erbjuder en modern tolkning av tidlösa klassiker. Varje sko blir en kärlekshistoria, nedärvd av kvinnornas passion för mode. Vid en första blick på Carels skor blir det snabbt uppenbart att de är fyllda med stilfull elegans, något som genomsyrar varje design, färg och material.

Varför är Carel unikt?


Carels huvudkännetecken ligger i de ikoniska skorna, varav varje modell tycks berätta en berättelse. Franstron, bucklane eller karrys, varje sko är exceptionellt designad och håller den högsta kvaliteten. Skorna är handgjorda i Italien, där en blandning av skicklighet och unikt hantverk frambringar varumärkets signaturstil.

I fokus: Carels skor


Huvudfokus för Carel ligger på att skapa kvinnliga skor som blir ikoniska i sin tid, samtidigt som de upprätthåller en tidlös touch för evigt. Kombinationen av enkelhet och sofistikering gör varje par skor till ett konstverk och ett verkligt uttryck för fransk chic-stil.

Shoppa Carel hos Miinto


Att köpa Carel-skor från Miinto är som att ta en promenad i Paris. Oavsett om du är ute efter ett par perfekt skräddarsydda ankelstövlar eller svepande blevaver, är Carel din go-to destination för skodon som är i en klass för sig själv. Varje sko är handgjord med eliten från läderverkstäder, och du kan vara säker på att du hjälper till att upprätthålla standarden för utmärkt design. Miinto integrated webbplats gör det enkelt för dig att hitta ditt favoritpar Carel-skor och levererar dina val direkt till din dörr, vare sig du befinner dig i Stockholm, Göteborg, Malmö eller ännu längre bort. Carel är symbolen för ett sofistikerad hantverk med ett starkt arv av kvalitet och stil. I varje sko kommer du att hitta ett reflekterande eko av det parisiska modehusets historia och expertis. Oavsett om du redan är en hängiven beundrare av Carels stil, eller om du är ny på att utforska världen av high-end-skor, kommer du definitivt att hitta något att förälska dig i bland Carels handgjorda samlingar av kvinnliga skor.

Ta bort alla filter

Carel

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.