Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

CASABLANCA

Stig in i en värld av tidlös elegans och avslappnad lyx med Casablanca. Här möts sporty, old school-estetik med sommarkvällar på den franska rivieran. Modehuset erbjuder en perfekt balans mellan preppy och avslappnad stil, där klassiskt skrädderi smälter samman med en eftertraktad après-sport estetik. Välkommen till en modevärld där du kan klä dig både elegant och bekvämt, och där varje plagg berättar en historia om sofistikation och avslappning. Upptäck Casablanca på Miinto.se och låt ditt modeuttryck bli en del av denna exklusiva resa.


Sofistikerade estetik och enastående hantverk


Casablanca är ett klädmärke som har tagit modevärlden med storm med sin unika kombination av stil, lyx och en touch av nostalgi. Grundat av den fransk-marockanska designern Charaf Tajer år 2018, har varumärket snabbt etablerat sig som en populär aktör i dagens modebransch. Casablanca är känt för sin sofistikerade estetik och enastående hantverk. Varje plagg präglas av noggrann detaljdesign och omsorgsfullt utvalda material. Märkets signatur är dess förmåga att blanda olika inflytanden och kulturella referenser på ett sätt som fångar en nostalgisk och samtidigt modern känsla. Inspiration hämtas från Casablancas atmosfär av exotiska platser och det franska rivieralandskapet.

Modehuset är mästare på att tolka tidlösa miljöer och förvandla dem till kläder som utstrålar lyx och stil. Det kan vara känslan av att vistas i en elegant hotellsvit, där varje detalj är genomtänkt och exklusiv. Eller kanske en stund på en privat terrass vid solnedgången på en anrik landsklubb, där man avnjuter ett glas champagne i perfekt harmoni med omgivningarna. Det som verkligen sätter Casablanca isär är förmågan att injicera liv och färg i varje plagg. Detta ger en ungdomlig och energifylld atmosfär till varumärket. Med livfulla nyanser och spännande mönster bjuder Casablanca in till lekfullhet och kreativitet. Det är kläder som ger dig möjligheten att uttrycka din personliga stil på ett unikt sätt.


Mode med kvalitet i fokus


En av anledningarna till Casablancas popularitet är dess förmåga att erbjuda kläder som passar in i dagens modeklimat. Märket har blivit känt för sina avslappnade siluetter, levande färger och unika mönster. Casablanca kombinerar lyxiga material som silke och kashmir med avancerade tryck och broderier för att skapa plagg som sticker ut och ger en känsla av exklusivitet. Det är denna kombination av modern design och lyx som har fått modeentusiaster över hela världen att omfamna Casablanca som ett märke för den moderna stilen.

En annan anledning till Casablancas popularitet är dess fokus på hållbarhet och ansvarsfull produktion. Märket strävar efter att använda ekologiska och hållbara material i sin tillverkningsprocess. Genom att vara medveten om miljöpåverkan och arbeta med etiska produktionspartners visar de sitt åtagande för att skapa mode som inte bara är snyggt, utan också hållbart.


Casablanca på Miinto


På Miinto.se kan du upptäcka ett brett utbud av Casablanca-plagg för både män och kvinnor. Vår samling inkluderar allt från eleganta klänningar och kostymer till avslappnade tröjor och t-shirts från Casablanca. Varje plagg är noggrant utvalt för att erbjuda det bästa av design och kvalitet. Vi strävar efter att ge dig en smidig och säker online-shoppingupplevelse, där du kan utforska och köpa dina favoritplagg från Casablanca med lätthet.

Ta bort alla filter

Casablanca

Sida 1 Av 8

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.