Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Casadei

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

CASADEI

Familjeföretaget Casadei är hemmahörande i San Mauro Pascoli som ligger nära kusten ut mot det glittrande Adriatiska havet nära Rimini i Italien. Landskapet präglas av gröna kullar och vackra dalar med en grönskande siluett. Den vackra placeringen har kanske varit en bidragande faktor till den utsökta skodesign från Casadei som har tagit världen med storm ända sedan modehuset och fabriken öppnade 1958.


Ett stort modehus


Idag är Casadei ett stor modehus och Casadeis kollektioner bärs inte bara av stora film och musik stjärnor i Europa utan även i USA och Hollywood. Här får du med andra ord mode i toppklass som stjärnorna och andra modeälskare väljer. Vill du ge din garderob ett riktigt lyft så börja med skorna.

Ett par riktigt snygga klackar kan lyfta vilka vardags jeans som helst till nya höjder. Här hittar du inte bara snygga klackar som passar bra på affärslunchen med kollegorna, när du ska ut och dansa eller gå på restaurang med goda vänner, utan även skor som passar vid bröllop eller andra högtider.

Du har helt enkelt hittat till märket som kan få dig att blir precis så vacker som du känner dig. Låt dina kläder, skor och accessoarer representera dig och din personlighet från bästa sidan. Satsa på kvalitet som verkligen känns och syns från Casadei.


Skor från Casadei inför kommande säsong


Behöver du nya skor inför kommande säsong kan du satsa på ett par nyheter från Casadei här hos oss på Miinto. Vi har gjort det enkelt för dig att shoppa nyheter genom att samla alla produkter vi har som passar dig på en och samma sida. Det gör att du slipper klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor när du letar efter fräscha produkter från Casadei.

För att få ut så mycket som möjligt av dina nya skor kan du alltid ha din existerande garderob i åtanke när du shoppar. Om du ofta går i nedtonade färger kan ett par skor i en ljus, pigg färg vara ett välkommet inslag som väcker din outfit till liv. Brukar du däremot ofta använda färgglada kläder med eller utan mönster kan ett par skor i mer neutrala färger som svart, vitt, beige vara ett bra val eftersom de då blir enkla att matcha med din nuvarande garderob.


Hitta det du söker


Använd sökfunktionen här på sidan så blir det enkelt att hitta precis det du söker. Börja med att välja en storlek eller en prisnivå som passar dig och din budget. Sidan sorterar sig sedan automatiskt så att du endast blir presenterad för produkter som lever upp till dina val. Det gör att shoppingen blir roligare eftersom du blir presenterad för produkter som verkligen intresserar dig. Genom att välja ett undre och övre pris kan du shoppa loss utan att oroa dig för att du kommer överstiga din budget, det kommer du och din plånbok att bli tacksamma över.

Du vet väl att du når oss på Miinto från alla dina enheter som din telefon, dator och surfplatta. Dessutom har vi öppet dygnet runt, årets alla dagar. Det gör att du kan shoppa när och var du vill. Du slipper helt enkelt tänka på när parkeringsbiljetten går ut eller släpa med dig paraplyet om det skulle börja regna när du går på stan. Hos oss behöver du inte ens lämna soffan när du vill shoppa.


Så börjar vår historia


När du ändå är här hos oss på Miinto tänkte vi ta tillfället i akt och berätta lite om vår historia. Vi är en stor onlineplattform och vår ambition är att vara ditt förstahandsval när det kommer till shopping online. Vår affärsmodell bidrar till att stötta de fysiska butiker som finns runt om i världen eftersom du shoppar produkterna direkt från butikerna när du handlar kläder, accessoarer och skor från oss på Miinto.

Miinto startades av de två vännerna, Mike och Konrad, som båda är uppvuxna på landsbygden i Danmark. De två vännerna tyckte inte att shoppingutbudet var tillräckligt stort och började därför fila på lite idéer till hur de kunde förändra marknaden. Till slut föddes idén med Miinto. En onlineplattform med ett stort utbud av kläder, accessoarer och skor från tusentals märken. När du shoppar på Miinto shoppar du direkt från det sortiment som finns i fysiska butiker runt om i världen.

Till en början fanns Miinto endast i Danmark men konceptet lanserades snabbt i både Norge och Holland, och det är i dessa 3 länder de flesta av Miintos kunder finns idag. Men nu flera år senare, har Miinto spridit sig till 14 olika marknader runt om i världen och vår ambition är att fortsätta att växa till fler länder.


Ett stort sortiment till din garderob


Här på Miinto hittar du inte bara exklusiva och stora modehus som Casadei, utan även små och mindre märken som fokuserar på lokal produktion, ekologi och handgjorda produkter. Eftersom vi handplockar alla de märken vi samarbetar med kan vi garantera ett sortiment med kläder, skor och accessoarer som passar alla typer av klädstilar. Det gör att vi kan garantera att du kan hitta någonting som passar just din garderob när du shoppar nyheter från exempelvis Casadei här hos oss på Miinto.

Visste du att överproduktion ofta är den negativa faktor som hålls fram när det kommer till klädindustrin? Eftersom vi på Miinto inte har några egna lager utan distribuerar kläder direkt från fysiska butiker runt om i världen hem till dig, bidrar du till att nedbringa onödig produktion inom klädindustrin när du shoppar kläder hos oss på Miinto.

Tack vare att vi på Miinto saknar egna lager så behöver klädfabrikerna inte tillverka ytterligare upplagor av samma kollektioner till oss och det bidrar till att nedbringa produktion som övergår efterfrågan inom klädindustrin. Genom att göra ett medvetet val och shoppa här hos oss på Miinto kan du bidra med något positivt för miljön och planeten.

Är du ute efter en present till någon du tycker om? I så fall har du kommit rätt. Satsa på ett par snygga skor från Casadei så blir mottagaren med all säkerhet inte bara glad utan överlycklig.

Ta bort alla filter

Casadei

Sida 1 Av 8

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.