Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Casall

Casall bildades i Norrköping av Carl-Axel Surtevall. När Carl-Axel växte upp hade hans familj ett företag som hette Fix Trikåfabriker AB som producerade barnkläder. Carl-Axel lärde sig mycket av det under sina år som ung och valde till slut att år 1980 starta ett företag – Casall.

Casall desginar och säljer tränings- och fritidskläderkläder samt redskap. Varumärket är ett välmående-och livstilsföretag och designar moderiktiga produkter av hög kvalitet. Varumärket kännetecknas av design, funktionalitet, kvalité och etik. Utöver klädkollektioner säljer Casall träningsredskap, allt från produkter du kan använda vid träning hemma till maskiner som finns på olika gym. Varumärket började sin försäljning år 1980 med just träningsredskap och utökade sedan sitt sortiment med träningskläder.

Casall har expanderat mycket sen sitt grundande och säljs idag i 18 länder. Varumärket är numer även indelat i två kategorier; Casall Wear och Casall Tools. Casall Wear är den delen av varumärket som säljer träningskläder. Träningskläderna är exklusiva och anpassade till olika kroppstyper och det finns kollektioner för både män och kvinnor. Casall Tools är den del av varumärket som säljer träningsredskap. Produkterna har en stilren design och det finns något både för nybörjaren och för den som tränar på en hög nivå. En av deras populära produkter är Casall Multi Balance Trainer som är ett komplett hemma gym. Förutom i Casalls egna butiker kan du hitta dessa redskap hos bl.a. Stadium, Intersport och Stockmann.

Casall finner inspiration till sina kollektioner i Skandinaviens enkelhet, friskhet och hållbarhet och de skapar sina produkter med stor omsorg. Varumärket har även en stor kunskap om textiler vilket gör att träningskläderna är bekväma och lätta att bära.

filter

11 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1