Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

CAVALIERE

Det svenska varumärket Cavaliere grundades i Borås år 1973. Varumärket grundades och utvecklades under en tid då det var tufft i modebranschen. Detta formade en stor del av Cavaliere och gjorde att varumärket ständigt fortsätter att sträva efter nya idéer och nya sätt att arbeta på.

Varumärket Cavaliere arbetar med väl skräddarsydda tyger i högsta kvalitet och låter sina produkter tillverkas hos några av de allra bästa skräddarna i Europa. Varumärket strävar ständigt efter perfektion och erbjuder sina kunder bästa kvalité till ett rimligt pris. Varumärket arbetar även men de mest kända vävarna och väverskorna och har så gjort sedan sitt grundande.

Personerna bakom Cavaliere lägger stor vikt på att ha nära till sina försäljare och skräddare. På så sätt kan de bibehålla god kontakt med dem och de kan även fininställa de olika delarna under produktionen. Cavaliere vill att de produkter deras kunder väljer att bära inte bara ska vara snygga utan de ska även vara bekväma att ha på sig.

Till en början designade och producerade varumärket kostymer och tillbehövr endast för män men idag har Cavaliere utökat sitt sortiment och erbjuder även kvinnor att bära skräddarsydda kostymer av hög kvalitét. Denna kollektion har varumärket döpt till Cavaliere Femme och samtliga produkter har samma höga kvalitét och fina detaljer som de för män.

När det kommer till tyger och material har Cavaliere ända från början arbetat med kända namn, bl.a. Loro Piana, Cerrutti, Marzotto och Barberis.

Varumärket har idag en egen butik i Sturegallerian i Stockholm. Utöver det finns varumärket hos ett flertal återförsäljare, både online och befintliga butiker.

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.