Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

CHANEL

Chanel är ett av världens största modehus och kännetecknas av sin utmärkande design och kvalitet i högsta möjliga nivå. Modehuset börjar sin historia med Coco Chanel i Paris. Den nymodiga kvinnan, Coco Chanel, bröt design tradition som fanns vid den tidpunkten. Istället för att satsa på det överdådiga och framträdande, skapade Coco en minimalistisk design där rakare linjer och tydligare formspråk fick ta allt mer plats.

Kreationerna från Chanel är skapelser där formspråket lever i harmoni med färger och former som präglar designen. Med kreationer från Chanel kan du skapa ett unikt uttryck och lyfta, inte bara din garderob, utan hela dig. Du kan helt enkelt kombinera Chanels olika kreationer med alla dina kläder i din garderob utan problem. Klädernas eleganta snitt och formspråk gör att det alltid framstår exklusiva och prydliga.


Stort utbud på Miinto


På Miinto har vi ett stort utbud av kläder, skor och accessoarer från Chanel. Du kan enkelt skapa dig en överblick över hela vårt sortiment med alla produkter genom att scrolla ner här på sidan. Du får då en osorterad version av vårt sortiment och det är ett bra sätt för dig som vill låta dig inspireras av produkter, färger och plagg som du kanske annars inte hade tittat på.

Om du däremot vill effektivisera din shopping och vet vad du är ute efter, rekommenderar vi att du använder vårt smarta sökverktyg. Du kan enkelt välja en storlek som passar dig eller en favoritfärg som du är ute efter, så sorteras sidan automatiskt och du blir endast presenterad för kläder, skor och accessoarer som lever upp till dina önskemål och krav.

Du kan dessutom välja en prisnivå som passar dig och din plånbok. Det gör att du kan shoppa loss i lugn och ro, utan att behöva oroa dig över att du kommer överstiga din budget. Chanel är ett av de främsta modehusen i världen och därför ligger prisnivån i den högre änden. Här får du visserligen betalar en slant för dina produkter men du kan se fram emot en kvalitet som håller år efter år om du sköter om dina produkter.


Nytt och fräscht från Chanel


Vill du fräscha upp din garderob inför kommande säsong? I så fall har du kommit till rätt plats. Här på Miinto kan du hitta en massa bra produkter som kan fräscha upp vilken garderob som helst. Men innan du börjar shoppa loss kan det vara en bra idé att gå igenom din garderob och se vad du ska rensa ut och inte använder längre.

I stället för att kasta dina gamla plagg som har blivit slitna eller för små, kan du skänka dessa eller sälja dem. Du får då mer pengar som du kan lägga på nya och fräscha produkter till din garderob, samtidigt bidrar du till att dina gamla produkter kan fortsätta att användas av andra.

Om du vill ha en fräsch start på kommande säsong kan det vara bra med lite färska nyheter i garderoben. Det gör att du kan skapa nya kombinationer som du kan använda på jobbet såväl som i skolan och på restaurangen när du är ute och äter tillsammans med nära och kära. Chanels design blir ett lyft för din garderob och dig.

Du kan enkelt kombinera Chanels olika plagg med dina existerande kläder. Du behöver inte gå klädd i Chanel från topp till tå, om du inte vill förstås, utan det går bra att kombinera olika märken tillsammans, även från olika prisklasser. Ett par lite dyrare jeans eller varför inte skor, kan enkelt kombineras med en topp i en mer avslappnad design – vilket skapar en bra balans och urbana vibbar.


Vår resa började 2009


Vi på Miinto tänkte ta tillfället i akt och presentera oss lite närmare nu när du ändå är här och shoppar hos oss. Vår historia började 2009 och vi ska faktiskt ta oss över bron till Danmark för det är nämligen där de två vännerna Mike och Konrad växte upp. Närmare bestämt på landsbygden på Jylland, där de två vännerna var trötta på det sparsamma urvalet av kläder.

De ville skapa ett alternativ till shopping som gjorde att de kunde shoppa från vilka märken, butiker och modehus som de vill, oavsett var de var bosatta någonstans. Med det sagt skapades plattformen Miinto och många år senare har vi på Miinto skapat tusentals samarbeten med butiker och modehus samt märken över hela världen. Det gör att vi kan erbjuda dig som kund ett stort urval av olika märken oavsett var du bor någonstans.

För oss är det viktigt att vårt sortiment hela tiden utvecklas och växer och därför handplockar vi våra märken som vi samarbetar med. Vi samarbetar inte bara med eleganta och exklusiva lyxmärken som kommer från de stora modestäderna som London, Paris och New York. Vi har även lokala märken som fokuserar på närproducerade produkter eller ekologi. Dessutom hittar du många billiga produkter här hos oss på Miinto som passar dig med en lite stramare budget.


Vi expanderar hela tiden


Till en början fanns vi på Miinto endast i Danmark men det dröjde inte länge innan succén for vidare till Norge och sedan till Holland. Och idag finns den största andelen av våra kunder i Norge och i Holland, samt i Danmark. Men vi har faktiskt tagit oss in på 14 andra marknader runt om i världen också. Idag finns vi på Miinto alltså i 14 olika länder och vår ambition är att fortsätta expandera till nya marknader och erbjuda kunder att shoppa kläder, accessoarer och skor från en massa märken oavsett var de är bosatta någonstans.

Genom att vi blandar många olika typer av märken kan vi vara säkra på att du som kund alltid kan hitta produkter som passar dig och din klädstil, oavsett om du lutar åt det poppiga, punkiga, bohemiska eller eleganta hållet. Här hos oss på Miinto hittar du helt enkelt produkter som passar alla klädstilar och alla plånböcker. Scrolla ner här på sidan och klicka hem dina nya favoriter så lovar vi att skicka dem så snabbt som möjligt.

Ta bort alla filter

Chanel

Sida 1 Av 4