Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

CHIMI

Här på sidan hittar du det bästa från det trendiga och moderiktiga varumärket Chimi. Chimi, eller Chimi Eyewear som det också kallas, är ett skandinaviskt varumärke som tillverkar solglasögon i stilrena modeller och unika färger. Varumärket grundades av svenska Charlie Lindström och Daniel Djurdjevic som saknade alternativ till att skapa den perfekta looken. Chimi erbjuder prisvärda solglasögon av hög kvalitet. När du väl har hittat din favoritmodell eller -färg, så kan du fortsätta att experimentera med fler par i samma modell eller färg - smart va! Ta en titt på vårt sortiment av Chimi solglasögon, och bli en i gänget.


Svenska solglasögons-experter med stil


Hela Chimis kollektion finns i åtta klassiska former och elva olika färger. Glasen fås i tre olika varianter, allt för att kunna matcha allas behov, känslor och uttryck. Glasen är dessutom UV-skyddade och skyddar ögonen från solens starka strålar. De svenska solglasögonen har haft ett stort genomslag de senaste åren och syns på många kända, både på svenska och internationella ansikten.


Vässa looken med ett par Chimi Eyewear


Hos Miinto hittar du Chimi Eyewear i både blått, grönt, rosa, naturnära och klassiska färger. Med ett par solglasögon från Chimi kan du liva upp vilken outfit som helst, och glasögonen fungera lika bra under alla säsonger. Matcha en svart vardagsoutfit med ett par gröna eller blå solglasögon, eller komplettera sommarklänningen med ett par stora, tuffa svarta Chimi Eyewear. Här hos Miinto hittar du snygga Chimi produkter till ett bra pris så att du kan slå till på ett, eller kanske fler, par snygga glasögon. Med ett par Chimi kan du ge liv åt de flesta kläder och styla efter ditt humör.

Moderiktiga och färgglada, något för alla humör och tillfällen. Ett must-have när det kommer till mode helt enkelt. Priset på Chimi Eyewears solglasögon gör det möjligt att köpa flera par, så att du kan variera din look efter ditt humör. De prisvärda solglasögonen har inte gått på kompromiss med kvaliteten. Chimi är helt enkelt fashion i allra högsta grad, så gör som oss och liva upp vardagen med ett par tuffa solbrillor - eller två.


Shoppa solglasögon hos Miinto


Här hos Miinto kan du shoppa Chimi Eyewear, och massa annat spännande, precis när du vill. Vi har nämligen alltid öppet. Var du än befinner dig så kan du besöka oss och välja bland ett hav av mode från olika kända varumärken. För att underlätta shoppingprocessen kan du med fördel använda dig av vår sökfunktion, där du kan anpassa din sökning utefter vad du letar efter. Här på sidan kan du till exempel söka på Chimi Eyewear i en viss färg, prisklass eller senast inkomna produkter. Ta gärna en titt i vårt övriga sortiment, och matcha dina nya solglasögon från Chimi med snygga och moderiktiga kläder. Här hos Miinto finns allt för en komplett och trendig outfit, både till vardags och till fest. Trevlig shopping!

Ta bort alla filter

CHiMi

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.