SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70% | Fri frakt vid köp över 499,-

SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Circle of Trust (11)

Circle of Trust kläder står för: Ansvar, medvetenhet, ren process, skillnad. Circle of trust kläder finns för både män och kvinnor och stor del av fokus och kunskap ligger på färg och design. Circle of Trust är ett ungt och innovativt varumärke som grundades år 2005. Samtliga kollektioner, både de för män och de för kvinnor, beskrivs ofta som sexiga, tuffa och trendiga. Circle of Trust är även väl känt för sin stil, den perfekta passformen och att varumärket skiljer sig lite från alla andra.

Circle of Trust har fyra olika – vad man skulle kunna kalla för – punkter som det står för och ofta känns igen för. Tre av dem har att göra med löften som skapas och ges under skapandet av kollektionerna. Den första punkten står för tillförlitligheten när det kommer till andlighet, mod och hopp. Varumärket är ansvariga för sina egna kläder och produkter, något det är mycket medvetet om och arbetar efter. Den andra punkten står för medvetenhet, varumärket vill arbeta för miljön vill lever i och göra sin produktion så ofarlig för den som möjligt. Den tredje punkten har att göra med den rena processen vid produktionen. Den fjärde och sista punkten är den sammankopplande punkten, både vad gäller kunderna, miljön och världen.

Circle of Trust är ett varumärke med stor medvetenhet och med fokus på mycket. Med sina senaste kollektioner har varumärket gjort flera stora genombrott och hoppas på att fortsätta på den banan framöver. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

11 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 30 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken