Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Coach

Här har du ett riktigt modemärke som andas New York och USA ända ut i fingertopparna. Om du tycker om snygga väskor har du kommit till rätt sida! Skrolla ner och botanisera runt bland moderna och trendiga väskor här på Miinto. Vi har gjort det enkelt för dig att shoppa loss genom att samla alla Coach väskor på en och samma sida. Det gör att du slipper klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor.

Mode direkt på catwalken i New York till dig

Vi har ett stort sortiment och det vet vi kan vara överväldigande för en del, men ingen grund till panik. Det finns nämligen en smart funktion i menyn här nedanför och det är några olika filter. Med dem kan du enkelt sortera bort kläder som du inte intresserad av. Du kan bland annat välja en specifik storlek eller en färg som du tycker om. Alla kläder du blir presenterad för kommer då att matcha dina val.

Shoppar du på budget? Bra då kan du välja ett övre och ett undre pris. Alla kläder kommer då ligga på den prisnivå som du har valt och på det viset slipper du oroa dig för att du kommer shoppa över den budget som du har valt.

Coach är ett modehus som kommer från en av världen största modestäder nämligen New York. Alla har vi tittat på de välkända serierna från staden där mode och fashion fyller mycket av fokuset. Staden huserar många av världen största modehus och deras huvudkontor. En av världens största modeveckor avhålls även i staden så att hämta inspiration till att starta ett modehus är kanske inte det allra svåraste när man befinner sig i en stad som New York.

De höga skyskrporna reflerkterar solensstrålar som blir som ett ljusregn över staden många breda avenyer och boulevarder, där fashionistas strosar runt veckans alla dagar. Detta är nämligen staden som aldrig sover och modet är en central del av New York-bornas vardag. Coach är ett klädmärke där du finner design och kvalite i toppklass. En väska från Coach ger ett lyft i din garderob och du får en accessoar som du kan matcha till alla dina outfits som du bär oavsett som du ska till skola, arbete eller nattliga äventyr med vänner och familj.

Shoppa nya favoriter från Coach på Miinto

Det bästa med att shoppa Coach online här på Miinto är att du slipper trängas med en massa andra kunder i butikerna på stan. Du behöver inte heller hålla reda på olika öppettider eller var du parkerade bilen. Här klickar du hem det du vill ha och sedan sköter vi resten. Det enda du behöver göra är att vänta på leverans och vi lovar att skicka fortare än kvickt.

Coach är ett märke som ligger i den övre prisklassen och vad du ska tänka på när du shoppar Coach accessoarer här på Miinto är att du får en accessoar som en väska i mycket hög kvalite. Det gör att du kan ha din väska i många år framöver. Det är inte bara bra för din plånbok – det är även bra för miljön. För när du köper kvalitetskläder och accessoarer bidrar du till att minska produktionen eftersom dina plagg håller längre. Något som i slutändan är bra för miljön och klimatet.

filter

428 resultat

  • 1
  • 2
  • 5

Sida 1 av 5

Nästa
  • 1
  • 2
  • 5

Sida 1 av 5