Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

COACH

Här har du ett riktigt modemärke som andas New York och USA ända ut i fingertopparna. Om du tycker om snygga väskor har du kommit till rätt sida! Skrolla ner och botanisera runt bland moderna och trendiga väskor här på Miinto. Vi har gjort det enkelt för dig att shoppa loss genom att samla alla Coach väskor på en och samma sida. Det gör att du slipper klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor.


Mode direkt på catwalken i New York till dig


Coach är ett modehus som kommer från en av världens största modestäder - nämligen New York. Alla har vi tittat på de välkända serierna från staden där mode och fashion fyller mycket av fokuset. Staden huserar många av världens största modehus och deras huvudkontor. En av världens största modeveckor avhålls även i staden så att hämta inspiration till att starta ett modehus är kanske inte det allra svåraste när man befinner sig i en stad som New York.

De höga skyskraporna reflekterar solens strålar som blir som ett ljusregn över stadens många breda avenyer och boulevarder, där fashionistas strosar runt veckans alla dagar. Detta är nämligen staden som aldrig sover och modet är en central del av New York-bornas vardag. Coach är ett klädmärke där du finner design och kvalitet i toppklass. En väska från Coach ger ett lyft i din garderob och du får en accessoar som du kan matcha till alla dina outfits som du bär oavsett som du ska till skola, arbete eller nattliga äventyr med vänner och familj.


Hitta en väska från Coach för många år framöver


Coach är ett märke som ligger i den övre prisklassen, och vad du ska tänka på när du shoppar accessoarer från Coach här på Miinto är att du får mode som en väska eller skor i mycket hög kvalitet. Det gör att du kan ha din väska i många år framöver. Det är inte bara bra för din plånbok – det är även bra för miljön. För när du köper kvalitetskläder och accessoarer bidrar du till att minska produktionen eftersom dina plagg håller längre. Något som i slutändan är bra för miljön och klimatet.

Med en väska från Coach vid din sida blir du redo att ta dig an dagen, vad den än har att bjuda på. Styla den till dina vardagskläder för en casual look, eller klä upp dig och gå all in på glam och fest. Coach är väldigt mångsidiga i sin design, och du kan därför hitta väskor som matchar en mängd olika stilar och personligheter.


Design för alla med höga krav på kvalitet


Vi på Miinto strävar efter att erbjuda förstklassigt mode som signalerar nytänkande och mångfald. Därför är det viktigt för oss att knyta modehus med olika bakgrunder till oss. Här hittar du så väl etablerade klädmärken, som nya spännande up-and-coming designers som får en större publik. Mode ska vara kul, och vi vill gärna ge plats åt klädmärken som du kanske aldrig hört talas om tidigare. Som kund hos Miinto kan du vara säker på att få kvalitet i varje enskild produkt. Alla våra samarbetspartners har varit tvungna att leva upp till höga krav på design och stil. Det är ett litet nålsöga att komma igenom, men det är ett signum för Miinto som ligger i vårt DNA.

Miintos resa startade år 2009 i Danmark av de båda vännerna Mike och Konrad. Trötta på att inte kunna få ta del av modevärldens senaste nyheter i den lilla staden de bodde i, bestämde de sig för att göra något åt saken och flytta handeln online. Att bo i en liten stad ska inte vara ett hinder för att få ta del av nytt och spännande mode, resonerade de. De knöt allt fler klädmärken till sig och expanderade snart till nya marknader, så som Norge och Nederländerna. Idag återfinns Miinto i 14 länder och har blivit en aktör att räkna med när det gäller mode på nätet.


Var med på resan mot en mer hållbar modeindustri


När du handlar hos oss på Miinto gör du inte bara något bra för dig själv, utan även för planeten. Vi bidrar nämligen inte aktivt till den överproduktion som är ett stort problem inom modeindustrin idag. Allt för mycket kläder och mode produceras som det ser ut just nu, och många varor ligger på hög utan att någonsin användas. Miinto säljer endast varor som redan ligger på dessa lager, och din shopping bidrar alltså till att tömma dessa – inte till att något nytt produceras. Varorna håller fortfarande yttersta kvalitet, och handeln blir helt enkelt mer logisk.

Vi måste bli bättre på att ta tillvara på de resurser som finns, och det här är Miintos sätt att göra detta. Vi vill vara en del av lösningen, inte en del av problemet, och hoppas att du vill vara med på den resan. När du handlar hos oss blir det fantastiska mode som redan finns använt, samtidigt som det frigörs plats till nya kollektioner med mer miljövänliga och hållbara material. Smart, tycker vi.


Shoppa nya favoriter från Coach på Miinto


Det bästa med att shoppa Coach online här på Miinto är att du slipper trängas med en massa andra kunder i butikerna på stan. Du behöver inte heller hålla reda på olika öppettider eller var du parkerade bilen. Här klickar du hem det du vill ha och sedan sköter vi resten. Det enda du behöver göra är att vänta på leverans och vi lovar att skicka fortare än kvickt. Dessutom gör vi vårt bästa för att hjälpa dig hitta rätt match, oavsett om det gäller varor från Coach eller något annat märke.

Vi på Miinto har ett stort sortiment och det vet vi kan vara överväldigande för en del, men ingen grund till panik. Det finns nämligen en smart funktion i menyn här nedanför som innehåller några olika filter. Med dem kan du enkelt sortera bort kläder som du inte intresserad av. Du kan bland annat välja en specifik storlek eller en färg som du tycker om. Alla kläder du blir presenterad för kommer då att matcha dina val. Shoppar du på budget? Bra, då kan du välja ett övre och ett undre pris. Alla kläder kommer då ligga på den prisnivå som du har valt och på det viset slipper du oroa dig för att du kommer shoppa över den budget som du har valt.

Ta bort alla filter

Coach

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.