Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

COLMAR

Klädmärket Colmar kräver egentligen inte någon närmare presentation, så etablerat och välrenommerat är detta företag. Deras kollektioner innehåller alla plagg du kan behöva inför en aktiv semester, vare sig det är till en strand destination eller till alperna. Själv definierar de sin produktion genom orden sport och stil – och detta är väldigt talande. Ett plagg från Colmar kan lika gärna bäras under en sportaktivitet som en tur på stan. De enkla, rena linjerna gör att dessa plagg passar vid alla situationer och tillfällen. Här på Miinto kan du hitta Colmar jackor för dam, se även vårt utbud av Colmar för herr. Allra mest känt är dock Colmar för sina skid- och golfkläder som burits inte bara av entusiaster men även av de allra främsta atleterna inom sporterna. Varumärket har även sponsrat flera turneringar och världsmästerskap i skidåkning och vintersporter. Med sin tekniska innovation och smarta material har de lyckats framställa plagg som passar perfekt för en aktiv livsstil.


Märket Colmar borgar för kvalitet


Företagets tradition sträcker sig ett hundratal år bakåt i tiden – något som borgar för kvalitet och kundnöjdhet. Det italienska märket började redan tidigt sponsra olika skidåkare i världsmästerskapen och klädde även det italienska landslaget. Då Italiens framgångar inom sporten började falna efter 50-talet började Colmar klä även utländska skidåkare och deras framgångar och rykte växte. Framförallt märkets skidjackor blev ett basplagg för många kända skidåkare. Efter framgångarna inom vintersporter började Colmar även tillverka golfkläder med samma kvalitet när det kom till material och teknologi. Med rörelsefrihet och prestation i fokus blev deras golf plagg snabbt lika populära som deras skidjackor. Hos Colmar online hittar du alla plagg du kan tänkas behöva om du lever ett aktivt liv. Sedan starten 1923 har Colmar varit ledande när det gäller innovation och utveckling av träningskläder. Funktion sätts naturligtvis alltid främst men hos Colmar betyder det inte att man måste avvara på modeuttryck och stil. Istället fokuserar man på att kombinera dessa två faktorer, något som ligger till grund för företagets framgång och ständiga popularitet. Idag ser du många av varumärkets plagg inte bara i backen eller på greenen, men även till vardags. De snygga värmande västarna är perfekta under vinterhalvåret när du önskar lite extra värme och deras shorts är utmärkta komplement till sommarlooken.


Colmars kläder går aldrig ur tiden


Tidlös design och bra funktionalitet har gjort dessa kläder oumbärliga för kunderna. Samtidigt som man värnar om traditioner är företaget ständigt engagerade i att hitta nya och förbättrade lösningar och produkter. Här hittar du plagg både för vardagsanvändning och sport. Gemensamt är att alla plagg är skapade med högsta kvalitet och med funktion, komfort och rörelse i fokus, utan att detta förhindrar stil och mode. Köp Colmar så vet du att du som kund alltid står i fokus och Colmar gör sitt yttersta för att ge dig ett högkvalitativt plagg som kan användas under ett långt liv med alla utmaningar som detta för med sig. Här hittar du kollektioner av hållbara plagg som alltid är moderiktiga utan att behöva följa modenyck och snabba trender. Detta är plagg som kommer hålla säsong efter säsong samtidigt som de hjälper dig förbättra din prestation.


Kläder designade för ett aktivt liv


Sport, fitness och olika typer av fysiska aktivitet blir allt mer populära och det ställer krav på modeskaparna. Trenden pekar på att allt fler väljer kläder som passar en aktiv livsstil, men som samtidigt inte ger avkall på designen. Märket Colmar designar praktiska kläder för personer med ett aktivt liv. Deras plagg kan lika gärna användas när du ska vandra ute i skogen, ska ut på en shoppingrunda på stan eller åka till jobbet.

Innovation och känsla för praktiska kläder, är någonting som märket sätter i främsta rummet. Kollektionerna är mest kända för deras enkla och stilrena design som passar i alla typer av situationer. En tidlös design som garanterat passar alla åldrar. Här på Miinto kan du hitta jackor för både dam och herr som garanterat håller dig varm och bekväm under dagens alla utmaningar. Och när du väljer kläder från Colmar kan du vara säker på att du får kvalitet.

Märket fick nämligen ISPO-priset år 2018 för deras innovativa “technologic” skidjacka. Redan sedan märkets start har arbetet kring kvalitet och design varit en av de viktigaste grundpelarna för Colmar. För dig som värdesätter klädesplagg i hög kvalitet är Colmar ett utmärkt val.


Tidlöst mode för alla


Efter decennier av skapande blir du garanterad funktionella ytterkläder, både för dig som åker i skidbacken eller behöver en vindtålig jacka för vandring i fjällen. Huvudfokus för Colmar ligger först och främst på ytterkläder för skidåkning. Deras slittåliga och smidiga design gör det enkelt för dig att ta dig ner smidigt och säkert i backarna. Men utöver deras skidkläder, erbjuder även Colmar ytterkläder i samma unika design för många andra typer av utomhusaktiviteter.

På denna sidan hittar du ytterplagg från det fantastiska märket, och de är både vattenavvisande och vindtåliga, för att göra dig förberedd för alla olika vädertyper under dagens gång. Oavsett vad du är på jakt efter, får du en hög kvalitet på sina kläder. Materialen är noga utvalda för att ge en lätt och behaglig känsla när du är ute och rör på dig. Deras höga kvalitet gör även deras plagg enormt slitstarka.


Shoppa när det passar dig


Här på Miinto hittar du ytterkläder som passar för alla typer av utomhusaktiviteter. De praktiska faktorerna i kombination med klädernas stilrena design gör att du kan klä dig snyggt och moderiktigt oavsett väder och temperatur utomhus. Om du är på jakt efter ett specifikt plagg kan du enkelt använda funktionerna har på sidan för att sortera sortimentet.

Välj en specifik färg eller storlek som du är ute efter. Sidan sorterar automatiskt sortimentet så du endast blir presenterad för de plagg som du är intresserad av. Det gör shoppingupplevelsen smidig, effektiv och praktiskt.

Låt dig bli inspirerad av de stora utbudet av jackor för både dam och herr. Hitta din jacka för vinterns skidresa eller fjällvandring. Kanske är du ute efter en snygg tjocktröja eller en varm kappa? Här har du ett stort sortiment där du med all säkerhet kan hitta det du söker. Glöm inte att du enkelt kan klicka hem nya favoriter oavsett var du befinner dig. Dessutom kan du shoppa när det passar dig för vi på Miinto har alltid öppet.

Ta bort alla filter

Colmar

Sida 1 Av 12

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.