Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Colmar

Klädmärket Colmar kräver egentligen inte någon närmare presentation, så etablerat och välrenommerat är detta företag. Deras kollektioner innehåller alla plagg du kan behöva inför en aktiv semester, vare sig det är till en strand destination eller till alperna. Själv definierar de sin produktion genom orden sport och stil – och detta är väldigt talande. Ett plagg från Colmar kan lika gärna bäras under en sportaktivitet som en tur på stan. De enkla, rena linjerna gör att dessa plagg passar vid alla situationer och tillfällen. Här på Miinto kan du hitta Colmar jackor för dam, se även vårt utbud av Colmar för herr. Allra mest känt är dock Colmar för sina skid- och golfkläder som burits inte bara av entusiaster men även av de allra främsta atleterna inom sporterna. Varumärket har även sponsrat flera turneringar och världsmästerskap i skidåkning och vintersporter. Med sin tekniska innovation och smarta material har de lyckats framställa plagg som passar perfekt för en aktiv livsstil.

Märket Colmar borgar för kvalitet

Företagets tradition sträcker sig ett hundratal år bakåt i tiden – något som borgar för kvalitet och kundnöjdhet. Det italienska märket började redan tidigt sponsra olika skidåkare i världsmästerskapen och klädde även det italienska landslaget. Då Italiens framgångar inom sporten började falna efter 50-talet började Colmar klä även utländska skidåkare och deras framgångar och rykte växte. Framförallt märkets skidjackor blev ett basplagg för många kända skidåkare. Efter framgångarna inom vintersporter började Colmar även tillverka golfkläder med samma kvalitet när det kom till material och teknologi. Med rörelsefrihet och prestation i fokus blev deras golf plagg snabbt lika populära som deras skidjackor. Hos Colmar online hittar du alla plagg du kan tänkas behöva om du lever ett aktivt liv. Sedan starten 1923 har Colmar varit ledande när det gäller innovation och utveckling av träningskläder. Funktion sätts naturligtvis alltid främst men hos Colmar betyder det inte att man måste avvara på modeuttryck och stil. Istället fokuserar man på att kombinera dessa två faktorer, något som ligger till grund för företagets framgång och ständiga popularitet. Idag ser du många av varumärkets plagg inte bara i backen eller på greenen, men även till vardags. De snygga värmande västarna är perfekta under vinterhalvåret när du önskar lite extra värme och deras shorts är utmärkta komplement till sommarlooken.

Colmars kläder går aldrig ur tiden

Tidlös design och bra funktionalitet har gjort dessa kläder oumbärliga för kunderna. Samtidigt som man värnar om traditioner är företaget ständigt engagerade i att hitta nya och förbättrade lösningar och produkter. Här hittar du plagg både för vardagsanvändning och sport. Gemensamt är att alla plagg är skapade med högsta kvalitet och med funktion, komfort och rörelse i fokus, utan att detta förhindrar stil och mode. Köp Colmar så vet du att du som kund alltid står i fokus och Colmar gör sitt yttersta för att ge dig ett högkvalitativt plagg som kan användas under ett långt liv med alla utmaningar som detta för med sig. Här hittar du kollektioner av hållbara plagg som alltid är moderiktiga utan att behöva följa modenyck och snabba trender. Detta är plagg som kommer hålla säsong efter säsong samtidigt som de hjälper dig förbättra din prestation.

filter

805 resultat

  • 1
  • 2
  • 9

Sida 1 av 9

Nästa
  • 1
  • 2
  • 9

Sida 1 av 9