Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

COPENHAGEN MUSE

Danska märken är HETA! Ett varumärke av alla stjärnor är Copenhagen Muse, grundat i Danmark 2009. Copenhagen Muse står för skandinaviskt mode med edge och lyxiga siluetter. Plagg för alla årstider, för alla tillfällen och för alla stilar. Botanisera på Miinto och hitta din nästa kavaj från Copenhagen Muse, komplettera din look med ett par snygga raka kostymbyxor och en blus med puffig ärm.


Copenhagen Muse på Miinto


Att Danmark innehar några av världens bästa designers inom både mode och hem vet alla sedan länge. Därför finns naturligtvis Copenhagen Muse att hitta på vår hemsida. Vi vill att fler ska upptäcka den stora fördelen med att handla från oss – det är främst för att vi hjälper småbutiker och designers att nå ut till kunder i hela Europa.

Vi finns just nu på 14 olika marknader, men tänker alltid framåt. Copenhagen Muse har en stor beundrarskara runt om i Europa, genom Miinto görs deras kollektioner lättillgängliga genom butikerna som säljer dem, som i sin tur använder oss. En win-win situation för alla!


Alla plagg från Copenhagen Muse


Lyxiga plagg där kvalitet framför kvantitet spelar stor roll. Det finns ett plagg för all stilar. Vare sig du föredrar skira blusar, plagg med spetsdetaljer, cargobyxor, en tuff kavaj, romantiska klänningar både långa och korta, eller en stickad tröja. Tanken att du ska kunna matcha hela din garderob utifrån deras kollektioner, som ofta känns igen genom deras lite dovare färger och fina detaljer som verkligen piffar upp en enkel skjorta eller tröja. Copenhagen Muse ska passa alla, oavsett ålder och var man kommer ifrån.

Det fina är att på Miinto hittar du inte bara nya kollektioner från Copenhagen Muse, det finns en stor chans att hitta pärlor från tidigare kollektioner, kanske nu också till ett bättre pris? Butikerna sätter själva sina priser och får rea närhelst de vill, är det sänkta priser, framgår det tydligt på vår hemsida. Det lönar sig alltid att ha lite extra koll!


En värld av mode på Miinto


I en värld där fast fashion är standard, vill Miinto stå ut från mängden. Vi bekämpar överproduktion genom att erbjuda det som redan finns på marknaden. Genom att hjälpa småbutiker runt om i Europa (över 2 000 butiker faktiskt) så utnyttjar vi det faktum att de har kollektioner våra kunder vill ha, samtidigt som vi hjälper dem in i den digitala världen vi lever i idag.

Shopping ska vara roligt och enkelt, det är precis det vi strävar efter. Ett brett sortiment där man kan ägna en lång tid åt att bara scrolla bland fantastiska varumärken av alla slag, lyxiga väskor och accessoarer, de hetaste plaggen på marknaden och det mest åtråvärda som vintagevärlden har att erbjuda.

Behöver du hjälp kring ditt köp, är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper gärna till. Som vi sa, lättillgängligt rakt igenom. Välj mellan olika fraktsätt, betalsätt och skulle någonting inte passa, är du välkommen att returnera.

Ta bort alla filter

Copenhagen Muse

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.