Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

COPENHAGEN SHOES

Välkommen till en sida full med nyheter från Copenhagen Shoes. Här hittar du skor av högsta kvalitet som inte bara är bekväma, utan också ser fantastiska ut! Vi på Miinto har samlat ihop alla skor från Copenhagen Shoes så det blir enklare för dig att hitta det du är ute efter. Förutom härliga produkter från Copenhagen Shoes har vi på Miinto en hel uppsjö av märken och modehus som vi samarbetar med. Det gör att vårt sortiment är mycket brett och stort och det är något som vi tror bidrar till att göra din shoppingupplevelse bättre än någonsin förut. Så scrolla ner på sidan och kolla in alla favoriter.

Med det sagt kan det kännas svårt att titta igenom alla produkter eftersom sortimentet är så stort. Du kan enkelt titta närmare på våra sökfunktioner om du vill effektivisera shoppingen en aning. Välj färg, storlek och pris för att sortera bland produkterna. När du sorterar sidan så blir du endast presenterad för produkter du verkligen är intresserad av, vilket gör shoppingupplevelsen roligare och effektivare.


Copenhagen Shoes på Miinto


Copenhagen Shoes är ett danskt skomärke som är känt för sin minimalistiska design, sin användning av högkvalitativa material och sin hållbara produktion. Företaget grundades 2011 i Danmark och sedan dess har märket expanderat i norra Europa. Fokus ligger på att skapa stilrena och bekväma skor som ska hålla länge – bra för miljön och plånboken helt enkelt.

Ett av de främsta kännetecknen för Copenhagen Shoes är deras fokus på hållbarhet. Företaget använder sig av miljövänliga material och tillverkningsmetoder för att minimera sin påverkan på miljön. Till exempel är deras sulor gjorda av latex skum, vilket ger bekväma skor som är mjuka och sköna att ha på fötterna.

Copenhagen Shoes erbjuder ett gediget sortiment av skor för både män och kvinnor, inklusive sneakers, loafers, boots och sandaler. Märket lägger stor vikt vid att skapa skor som inte bara är snygga utan också är bekväma att bära och som håller länge. Miintos utbud av skor i olika stilar och för olika tillfällen är brett och här kan du kolla in vad vi har från Copenhagen Shoe. Oavsett om du söker efter en mer elegant sko, sneakers, stövlar eller sandaler, har vi något som passar din personliga stil.

Vi tycker att dina fötter förtjänar det allra bästa, och därför bör du välja kvalitet när det kommer till dina skor. Copenhagen Shoes använder bara de finaste materialen när de skapar sina skor. Från mjukt läder till slitstarka sulor, varje detalj är noga utvald för att ge dig en sko som håller i lång tid.


Välj kvalitet till dina fötter


Vi förstår att varje person har olika behov och smak när det kommer till skor, därför vi har många olika modeller och färger att välja mellan. Om du är ute efter ett par skor som du endast ska använda vid fåtal tillfällen kan en billigare sko vara ett bra alternativ.

Behöver du däremot en sko som du kan använda till vardags är det en bra idé att gå efter kvalitetsskor från Copenhagen Shoes. Då kan du vara säker på att du kan få glädje av dina skor i lång tid framöver. Samtidigt är det mer miljövänligt att välja skor som håller länge eftersom det bidrar till att hålla utsläppen från modeindustrin nere. Kvalitet behöver inte alltså vara dyrt. Copenhagen Shoes erbjuder skor till mycket överkomliga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Det ger dig ett bra märke som verkligen levererar. Investera i ett par skor som du får mycket användning för och bygg ut din garderob.


Miinto – en shoppingplattform till dig


Miinto är en marknadsplats online för mode, där du kan hitta kläder, skor och accessoarer från tusentals olika varumärken och modehus. Miinto har samarbeten med lokala butiker runt om i Norden och Europa, vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av modeprodukter från både små och stora varumärken.

2009 grundades Miinto i Danmark och har sedan dess expanderat till flera europeiska länder, såsom Sverige, Norge, Danmark och Holland. Idag hittar man flest av Miintos kunder i Danmark, Norge och Holland. Plattformen är populär bland modeälskare som vill ha tillgång till ett brett utbud av modeprodukter från olika butiker och varumärken på ett och samma ställe.

Vi på Miinto handplockar alla de märken och modehus som vi samarbetar med och därför kan vi garantera ett stort och brett utbud som vänder sig till alla. Så oavsett vilken klädstil du har kan du alltid vara säker på att du hittar något som du tycker om.


Miljön och klimatet


Att klädindustrin påverkar klimatet är det inga tvivel om. Branschen är inget man ofta kopplar ihop med miljötänkande men i själva verket finns det faktorer som går att förbättra och en av dessa är överproduktionen inom klädindustrin.

Vi på Miinto gör det vi kan för att minska vårt avtryck genom att inte ha egna lager. Vår affärsmodell går istället ut på att du får dina kläder, accessoarer och skor direkt från fysiska butiker och det är bra för klimatet. På det viset kan vi nämligen bidra till att minska överproduktionen inom modeindustrin.

Så om du vill shoppa snygga skor från Copenhagen Shoes och samtidigt göra något bra för miljön och planeten kan du shoppa loss här på Miinto, då kan du bidra till att minska överproduktionen.

Är du ute efter en fin present till någon du tycker om? Kanske ska du på en födelsedagsfest eller en konfirmation och behöver en present som mottagaren verkligen blir glad för? I så fall har du kommit till rätt sida. Här hittar du alla skor som vi har på Miinto från Copenhagen Shoes. Scrolla ner på sidan och klicka hem de produkter du tycker om.

Du vet väl att du kan shoppa precis när och var du vill när du väljer Miinto? Vi har nämligen alltid öppet. Surfa in på Miinto från din mobiltelefon, surfplatta eller dator och klicka hem nya favoriter redan idag. Samtidigt slipper du hålla kolla på parkeringsbiljetter och regnkläder om du ska gå på stan.

Ta bort alla filter

Copenhagen Shoes

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.