Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

C.P. COMPANY

Italienarna har sällan fel när det kommer till mode. C.P. Company är inget undantag. Med sina unika detaljer och klassiska snitt, skapar de stilar som passar den moderna mannen som handen i handsken. Genom att producera både kläder som är funktionella och moderiktiga når de en bred publik. Och har något egentligen missat ”Goggle” jackan, mössan eller tröjan? Nej, vi trodde inte det. Bland vissa har C.P Company blivit ett riktigt statement-wear som tar avstamp i 90-talets häftiga mode som verkligen gjort en comeback på modehimlen.

C.P. Companys kollektioner passar perfekt oavsett tillfälle de bärs. Vi skulle vilja påstå att de är trendigt basic med en unik touch av framtiden. På Miinto hittar du en mängd olika stilar från olika kollektioner att spatsera på gatorna med.


C.P. Company på Miinto


Miinto presenterar stolt ett brett sortiment från C.P. Company som förhoppningsvis tilltalar de flesta. Hos oss hittar du det du behöver från C.P. Company. Scrolla ner på sidan och lägg dina önskade varor i korgen, eller filtrera enkelt på färg, form och storlek i våra rullmenyer. Allt för att du som kund enkelt ska kunna hitta vad du är ute efter.

Har du någon gång funderat på att köpa något från C.P. Company, så har du världens chans nu. Genom vårt oöverträffade samarbete med över 2 000 butiker från hela Europa, har vi samlat ihop ett sortiment från C.P. Company som är extremt svårt att motstå. Vi har de mest populära plaggen från de senaste kollektionerna, till några av de klassiska plaggen från de äldre kollektionerna. Vad väljer du idag?


C.P. Company Goggle


Ikonen Goggle Jacket kom till redan 1987 och har fått mängder av nya skepnader sedan dess och inte bara när det kommer till jackor. Nu finns det också mössor och tröjor med de berömda linserna på.

Inspirationen till den berömda jackan kommer från det militära, där tanken är att skydda bäraren. Luvan kan dras över hela ansiktet och dölja allt så att bara ögonen syns igenom linserna. Ibland har linserna också mesh över sig för att skydda ännu mer. Skydd kan innebära från både regn, vind och gas. Funktion och stil har varit grundarens Massimo Osti’s ledord och har följt med ända sedan start.

Varumärket C.P. Company grundades år 1975 och blev snabbt en referenspunkt för mode och trender. Ända sedan det hela tog fart har varumärket arbetat efter två strategier vilka bland annat involverat att designa och tillverka uniformer och kostymer av olika slag. För att hela tiden ligga i framkant och kunna erbjuda sina kunder det allra bästa letar C.P. Company hela tiden efter nya möjligheter och ny teknik vad gäller material, design och produktion. C.P. Company är ett innovativt varumärke som hela tiden arbetar för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa inom sin nisch.


Hitta stilen med C.P. Company


Vilken stil är du ute efter idag? Tack vare C.P. Companys funktionella mode behöver du aldrig tumma på vare sig stil eller komfort, och var du än går kommer du att väcka uppmärksamhet i din nya outfit från C.P. Company. Vill du sticka ut, samtidigt som du är moderiktigt tidlös? Då har du hittat rätt. Vi fullkomligt älskar plaggen från C.P. Company! Högkvalitativa material i stilar som passar de flesta. Basic men ändå trendigt. Det kan bara inte bli fel! Välj mellan mjuka t-shirts, vindtäta jackor, vita hoodies med unika detaljer, stickade mössor med logos, dunjackor, västar och andra ytterplagg man inte kan klara sig utan. Dessutom hittar du alltid bra priser på Miinto på C.P. Company, botanisera bland reor och extrapriser som om det inte fanns någon morgondag! När du hittat det du kom för (och kanske lite till?) kan du enkelt klicka hem din varukorg och sedan prova hemma i lugn och ro.


Först i kön på Miinto


Skulle du behöva hjälp med någonting som rör ditt köp är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst som finns till bara för dig. Eftersom vi har generösa öppettider och erbjuder flera olika sätt att nå oss på, hoppas vi kunna hjälpa dig med din fråga. Tveka inte – hör av dig idag så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.


Hållbar shopping


Hållbar shopping på nätet, går det? Ja absolut går det! Vill du veta varför? På Miinto samsas över 2 000 små butiker med exklusivt sortiment från hela Europa. För att nå så många kunder som möjligt, hjälper vi dem att nå nya kundkretsar med vår plattform. Här kan du botanisera bland mängder av favoritmärken och ett sortiment som inte liknar något annat sortiment du har sett. Eller vet du någonstans där man kan handla autentisk Louis Vuitton Vintage och C.P. Company samtidigt?

Här kan du shoppa till hela familjen om du så vill. På Miinto går inget sortiment till spillo – det som finns, det finns. Vi överproducerar inte, och erbjuder endast kvalitet till våra kunder genom hela kedjan. Från varumärke, till butiker, till frakt och betalsätt och i kontakten med oss. Det ska kännas som att du går omkring i ett stort varuhus där ingenting fattas dig! Miinto sköter själva beställningen och kontakten med butiken, allt du behöver göra är att bestämma exakt vad du är ute efter idag – för vi lovar, här hittar du det, oavsett vad det är. Happy shopping!

Ta bort alla filter

C.P. Company

Sida 1 Av 29

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.