Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

CRAFT

Varumärket CRAFT har en historia som tar oss tillbaka till år 1973 då Anders Bengtsson upptäckte det perfekta materialet att träna i. Efter väldigt många träningsrundor i olika träningsplagg i hopp om att tillslut hitta de allra bästa kommer han en dag, som alla andra dagar, hem alldeles svettig och inser att han har hittat det perfekta plagget att bära närmast huden. Detta plagg tog hand om den fukt som gavs från hans hud. Materialet det var tillverkar var i polyester och med detta plagg påbörjade Anders Bengtsson vad som skulle komma att bli det idag väl kända och omtycka varumärket CRAFT.

Mycket har hänt sedan år 1973 och idag samarbetar varumärket med flera olika toppidrottare inom de fyra kärnidrotterna. Under de år som har gått har CRAFT genomgått flera olika stadier i sin utveckling och utvecklats något enormt. Dock är dess idé fortfarande densamma, det vill säga att erbjuda sina kunder kläder som är funktionella och anpassade för optimal prestation.

Ta bort alla filter

Craft

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.