Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

CREAM

Låt oss trolla dig bort för en minut till en ljummen sommaräng där solen precis har börjat gå ned för dagen, den nytvättade tvätten hänger på tork och du känner dofterna ifrån sommarens blomsterhav som ligger som en bädd framför dig. Behåll den känslan du precis fick när du scrollar igenom Creams sortiment och du får en känsla av vad varumärket kan få dig att känna när du bär deras plagg.

Cream är ett danskt modevarumärke som uttrycker romantik och sensualitet i sina välsydda och noga designade plagg. Varumärket är måna om att inte bara producera kläder som ser fina ut på ytan utan det är även av yttersta vikt att kläderna ska kunna bäras med hög komfort och bekvämlighet. De är kanske allra mest kända för sin ”lager-på-lager” stil där underbara mönster blandas med ett bohemiskt uttryck. Creams plagg kommer i en rad olika neutrala och naturnära färger med många vackra detaljer så som rosetter, draperingar, brodyrer, volanger och spetsdetaljer. Är du på jakt efter ett plagg som inte bara kommunicerar din yttre stil utan även uttrycker din inre personlighet så har du kommit helt rätt hos Cream.


En unik och ambitiös kreatör av bohemiskt mode


Varumärket har en tydlig målbild: att vara en unik och ambitiös kreatör av bohemiskt mode på den global marknaden. Det ska vara enkelt att urskilja om ett plagg kommer ifrån Cream och genom dess tydliga formgivning i sina klänningar, blusar, byxor, toppar och ytterplagg så kan man på långväga avstånd urskilja ett Creamplagg.

Deras plagg ska vara enkla att bära och enkla att älska – av alla. Att vara förutsägbar och rätta sig in i ledet efter pågående trender är inte Creams melodi utan de älskar att överraska sina kunder med oväntade mönster eller formgivningar.


Karismatiska, Uppmärksamma, Nytänkande och Konkurrenskraftiga


Creams fyra ledord är att alltid vara: Karismatiska, Uppmärksamma, Nytänkande och Konkurrenskraftiga.

De vill vara karismatiska i allt de gör och det ska vara enkelt att känna igen ett Creamplagg. Cream värderar sina kunder allra högst och de får alltid företagets fulla uppmärksamhet och går före allt annat.

Att vara nytänkande är en grundsten i bolagets utveckling och allting måste hela tiden hållas i rörelse – både i personlighet och stil.

Att vara ett konkurrenskraftigt och inkluderande varumärke är det fjärde ledordet som Cream strävar efter – Bohomode är här för att stanna och ska alltid finnas tillgängligt för alla.


Neutrala och naturnära färger men även med färgklickar som överraskar


Cream är ett ungt varumärke som de senaste åren har expanderat kraftigt. Varumärket har den nordiska marknaden som bas men har nu även letat sig vidare till Europa och där särskilt Tyskland samt södra delarna av Europa. I utbudet återfinns allt ifrån bohochica sommarklänningar, till dressade kostymer, iögonfallande accessoarer och romantiska blusar. De vanligaste färgskalorna hos Cream är neutrala, naturnära färger men du som letar efter en färgklick kommer inte att bli besviken när du scrollar igenom Creams stora utbud.

Vi på Miinto känner oss hedrade att få erbjuda kollektioner ifrån Cream och hoppas att du, precis som vi, hittar dina nya favoriter i Creams breda och kreativa sortiment.

Ta bort alla filter

Cream

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.