Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Cream (403)

Cream kläder står för allt som har med romantik, sensualitet och femininitet att göra. Cream skapar vackra plagg som framhäver sin kvinnliga, mjuka sida och får dig att omfamna din personliga stil. Kläderna är lätta, luftiga och bohemiska och uppmuntrar till att bygga lager på lager för att fånga just den stil som du vill förmedla. De är skapade i vackra, sköna material och är försedda med genomtänkta och moderiktiga detaljer, såsom rosetter, spets, draperingar, broderier, rynkningar och blommor. Vad än modet är för tillfället och vilka trender som än gäller just nu ger Cream dig ett feminint, sensuellt och romantiskt alternativ, som trots sin tidlösa stil även svarar mot dessa moderna trender. Kollektonerna består till största del av klänningar, blusar, kjolar och toppar som alla håller samma höga kvalitet och som alla förmedlar den varma, mjuka, romantiska känsla som Cream står för.


Det är svårt att inte falla för Creams stilsäkra känsla för material och detaljer. Varje plagg är ett sömnadskonstverk där dess mjuka, sköna utseende för ögat är lika viktigt som dess mjuka, sköna känsla mot kroppen. Det är därför inte konsigt att Cream de senaste åren har ökat sin framgång på marknaden med nästan det dubbla. Med Norden som huvudmarknad har de nu även börjat växa i både Tyskland och södra Europa och överallt där de kommer möts de av positiv respons. Kvinnorna törstar uppenbarligen efter kläder som inte bara framhäver deras utsida, utan även deras feminina, vackra insida – vilket är precis vad Cream har att erbjuda!
Creams design kan beskrivas som ledigt elegant, då de kombinerar bekväma material och passformer med glamourösa detaljer och lyxiga snitt. Creams plagg är därför optimala för den moderna kvinnan som söker praktiska, stisäkra plagg som passar till alla tillfällen. Cream gör det helt plötsligt enkelt att hitta en outfit som passar lika bra på jobbet som på kvällens festligheter och allt däremellan. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

403 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken