Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Custommade (182)

Custommade är ett danskt varumärke som grundades av Christian Dam år 2002. Christian Dam startade varumärket med visionen att göra Haute Coutoure till något enklare som varje kvinna kan bära till vardags.
Custommade följer inte slaviskt nya trender och det senaste modet utan erbjuder istället en tidlös och stilren design som passar många olika stilar och åldrar. Den tidlösa desginen är inspirerad av Haute Coutoure och har således en sofistikerad look men har gjorts till något enklare att bära upp. Kläderna har en skandinavisk design och de pryds av fina detaljer. Kollektionerna är enkla men samtidigt stilfulla och vardagliga och ger dig något du trendmässigt hela tiden kan förlita dig på. Produkterna har en viss spontanitet i sin stil och passar bra på kvinnor som lever här och nu. Med sin tidlösa design blir produkterna modemässigt rätta då de trots aktuella trender alltid passar att bära och är på så sätt en bra investering till din garderob.

Idag säljs varumärkets produkter i över 400 butiker, både befintliga och online, fördelade i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Belgien, Italien, Spanien och Australien. Custommade har även expanderat när det kommer till sin personalstyrka, när varumärket grundades var det två personer som arbetade med det och idag är de 13.

Sedan år 2009 finns det ett systerbolag till Custommade vid namn By Numbers. By Numbers har som ambition att designa och sälja exklusiva klädesplagg och att de, trots det lyxiga i dem, fortfarande ska vara tillgängliga och möjliga att köpa för alla kvinnor.
 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

182 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken