Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Daniel Wellington

Historien bakom det super trendiga varumärket Daniel Wellington handlar om hur grundaren, Filip Tysander möter just Daniel Wellingtong när han är ute och reser.
Filip fastnar direkt för den intressante mannen som är både anspråkslös och avslappnad men samtidigt en sådan gentleman.
Daniel Wellington hade en mycket egen stil och bar alltid sina Rolex klockor på gamla, slitna Nato band som han fått behålla från alla sina år i brittiska armen.
Detta var något Filip Tysander fascinerades och inspirerades av och sedan använde sig av i sina egen designade klockor som idag är populärare än någonsin.
Därav kommer alltså namnet Daniel Wellington och precis som han bar sina Rolex klockor är Daniel Wellingtong klockorna designade med ett snyggt ur och ett coolt tyg armband runt om.
Alla klockorna har en ren, enkel design som gör den tidslös och passar till alla tillfällen, det spelar ingen roll om du ska på en finare tillställning, ett sportevenemang, ligga hemma i soffan eller helt enkelt bara ha den till vardags, klockan känns alltid helt rätt.
Daniel Wellington klockorna har alla likadana ur, i antingen silver eller guld medan banden finns i allt från rött, blått, vitt, rosa och grönt i många olika blandningar.
Nu har de eleganta klockorna även kommit med läderband för den som föredrar detta, det bästa är att du kan tycka att flera band är lika snygga, de är bara att ta av bandet och byta till din nya favorit och på så sett känns det som att du har flera olika klockor.
Denna briljanta idé har verkligen fått varumärket att expandera och blivit bland det populäraste i klockväg, nu ser man både män och kvinnor i alla åldrar bära dessa snygga ting.
För klockor i denna klassiska men samtidigt så moderna design säljs de tidslösa klockorna för passande priser då du får otroligt mycket för pengarna, och du kan vara säker på att använda klockan år efter år.

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.