Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

DE SIENA

De Siena är ett italienskt märke för lyxsko, känd för sin kombination av passion, design och fulländad stil. Med en sofistikerad estetik och imponerande kvalitetsmaterial har De Siena skapade skor som matchar varje garderob och alla tillfällen. Från högklackade skor till trevliga kvinnors stövlar, De Siena fortsätter att inspirera och fascinera modefans över hela världen.

De Sienas resa


Grundat i hjärtat av Toscana av De Siena familjen är varje sko mästerligt tillverkad av äkta italienskt läder genom hantverk och traditioner upprätthållna genom årtionden. De Sienas rad av kvinnors sko är kända för deras tidlösa design och tidlösa skönhet, vilket utstrålar europeisk chic och elegant glamor.

Upptäck De Siena


De Siena handlar inte bara om skor - det är en livsstil. Varje sko är en delikat färdig produkt, noggrant utformad och handpolerad för att säkerställa perfektion. Det är passionen för detaljer och kvaliteten på materialen som skiljer De Siena: varje sko återspeglar skönheten och hantverket i det italienska landskapet.

Kärnan i De Siena


De Sienas kärna ligger i dess fokus på förfinad stil och sofistikerad elegans. Varje sko är tillverkad efter högsta kvalitetsstandard, och varje design är noggrant utformad för att leverera lyx, komfort och hållbarhet. Trendmedvetna kvinnor älskar De Siena för dess unika kombination av modern stil och tidlös klass.

Purchasing De Siena på Miinto


Miinto är stolta över att ha De Siena skor i vår onlinebutik. Du kan välja bland olika modeller, färger och storlekar, och bara några klick bort från att ha ditt val levererat direkt till din dörr. Oavsett om du gillar klackskor, bekväma flaports eller stövlar, Miinto har det bästa urvalet för att komplettera din garderob. De Siena är mer än bara ett märke - det är gripande i sin enkelhet, avskalad till sin renaste form, och bara bärarens personliga touch lägger till dess unika karaktär. Med betoning på tidlös elegans och klassisk design, fortsätter De Siena att dominera modescenen och inspirera kvinnor över hela världen att sträva efter det luxuösa. På Miinto hittar du ett imponerande urval av De Siena skor – utforska vårt sortiment idag.

Ta bort alla filter

De Siena

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.