Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Dea Kudibal

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

DEA KUDIBAL

Vill du klä dig feminint, edgy eller avslappnat? Med Dea Kudibal behöver du inte välja. Du får det bästa av skilda världar med det här modemärket, som inte ber om ursäkt för sig själv, men som kanske inte är så välkänt för alla. Det skandinaviska eleganta uttrycket är något som talar till många, och tillsammans med hållbara material och snygg design erbjuder Dea Kudibal kläder till medvetna kvinnor som bryr sig om både sig själva och miljön.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av kläder från Dea Kudibal. Låt inte färgerna eller formerna hos den här danska designern avskräcka dig, utan våga lek och prova något nytt. Oavsett om du är på jakt efter en klänning till examensfesten eller söker luftiga plagg till sommarens lata dagar är vi säkra på att du kommer hitta rätt här. Om du har några frågor står vi på Miinto redo att hjälpa dig.


Från Köpenhamn till världen


Danska Dea Kudibal, med sin designer och kreativa direktör med samma namn, grundades 2003 och mycket har hänt på de här nästan 20 åren. Det var kanske inte så konstigt att Dea hamnade just här. Hon kommer från en företagsam familj, med en konstnärlig ådra som smittade av sig på Dea. Hennes fallenhet för både design och företagande tog henne till en designskola i Köpenhamn, och därefter till London, där hon studerade Fashion Management på London College of Fashion.

Dea Kudibals första kollektion var en flört med vintage och återbruk, där gamla tyger användes i produktionen av eleganta halsdukar och sjalar. Det här är ett tänk som vi ser mycket av idag i dagens mode- och trendspaningar, så man kan lugnt säga att Dea Kudibal var något på spåren redan här och därmed var före sin tid. När den första klädkollektionen med hennes namn så äntrade marknaden år 2008 var det med de karakteristiska drag som vi idag kommit att förknippa Dea Kudibal med.


Feminina tryck, lekande färger och smickrande silhuetter


Modemärket skriver själva om vilken slags kläder de tycker representerar sitt DNA. Det feminina går igenom alla kreationer, och syns i bohemiska klänningar med fina broderade eller pärlade detaljer som skänker en lantlig och avskalad känsla. Hos Dea Kudibal är det alltid vår i luften, och de glada men enkla mönstren skapar en sofistikerad look som går hem.

Just glädjen i och samspelet mellan färgerna är något av de starkaste signumen, där du med ett plagg härifrån meddelar omvärlden att du vågar synas och ta plats. Var inte rädd att kombinera färger som du vanligen inte brukar. Vad sägs exempelvis om ett par vida luftiga byxor i blått och grönt som flirtar med det eklektiska 1970-talet? Eller en klänning i olika blå nyanser som du kan dansa över en äng likt en älva i?

Ett tydligt uttryck med smickrande silhuetter blir pricken över i:et, och det är inga tvivel om att Dea Kudibal designar plagg som passar in i var kvinnas sommargarderob. Kollektionerna är behagliga att betrakta med ögat, med sin lugna, sofistikerade och genomtänkt design, men desto mer sköna att bära på kroppen för dagar med familj och vänner.


Välj hållbart siden med stretch


Elegansen i Dea Kudibals kreationer avspeglar sig i valet av material. Svala lätta tyger borgar för en kvinnlig och lyxig framtoning, och här är siden en favorit hos det danska klädmärket. Gamla sidentyger med sirliga mönster signalerar klass och stil, och anspelar även på känslan av vintage som Dea Kudibal så gärna anspelar på. Just sidentyger i stretchkvalitet har blivit något som Dea Kudibal kommit att associeras med. Vid lanseringen av varje ny kollektion gäller det alltså att hålla ögonen öppna efter plaggen i siden, som förutom sin lyxiga kvalitet även är en indikation på en god hållbarhet. Det här är kläder som tål att användas!

Är du på jakt efter somriga men stiliga plagg till uppklädda vardagar eller mysiga släktfester så är Dea Kudibals kollektioner väl värda en chans. Här finner du feminina designs samtidigt som du har möjligheten att kombinerar färger och former till en mer edgy look. Du kan även välja bland löst sittande toppar och trikåer för att fullända en casual look och få dig att slappna av.


Shoppa Dea Kudibal på Miinto idag


Är du på jakt efter ditt nästa plagg från Dea Kudibal har du kommit rätt. Varje år lanseras nya heta plagg från ritbordet i Köpenhamn, och på Miinto har vi ett brett urval av klänningar, skjortor och byxor som kan landa hemma hos dig och sätta färg på din vardag, med bara några få klick.

Gör dig klar till sommarens fester. Shoppa Dea Kudibal här på Miinto och få så mycket mer än ett klädesplagg. De uttänkta designen ger faktiskt intrycket av att vara mer än så – de är konstverk. Från de lösa idéerna till utvecklingen av kläderna, med det lena sidenet i fokus för många av dem, så handlar det om ett hantverk som kräver yttersta precision. Det är en vacker process, där varje kollektion är unik och ett resultat av ren magi.

På Miinto kan du ta del av Dea Kudibals kreationer och i lugn och ro klicka dig runt bland färger, former och tidsepoker. Använd gärna vår smarta sökfunktion för att sortera fram alternativ som är anpassade för just dig. Du kan exempelvis välja att sortera bort storlekar som inte passar dig, så att du bara ser de plagg som är i din storlek. Eller behöver du en topp i en specifik färg? Ingen fara, du kan även ange önskemål om färg, så hjälper sökverktyget dig att hitta rätt. Enklare har det väl aldrig varit att shoppa?

En annan fördel med att handla hos oss är att du slipper köa till provrum eller kassa. Genom att lugnt klicka hem de plagg från Dea Kudibal som du är intresserad av kan du prova dem i hemmets trygga vrå, utan stressande musik eller rinnande svett i pannan. Har du frågor står vi på Miinto redo för att besvara dem. Allt för att göra din shoppingupplevelse så unik och komfortabel som möjligt.

Ta bort alla filter

Dea Kudibal

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.