Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

DESIGNERS REMIX

Varumärket Designers Remix grundades år 2002 av Charlotte Eskildsen och Niels Eskildsen. Sedan grundandet har varumärket expanderat kontinuerligt och idag finns det i över 600 butiker spridda över Europa, Asien och andra delar av världen. Varumärket har sin flagshipstore i den danska huvudstaden Köpenhamn där alla original av varumärkets samtliga produkter finns att se. Charlotte Eskildsen är den av de två grundarna som idag har störst del i varumärkets design och utveckling av dess samtliga produkter och kollektioner.

Designers Remix designar feminina och karaktäristika kläder. Charlotte Eskildsen, en av grundarna som arbetar på varumärket än idag, anser att varje dag ska kunna vara ett nöje vilket är något som kommet inifrån och det handlar om att få känna sig vacker. Varumärkets mission och mål är att varje kvinna ska kunna känna sig vacker och självsäker i sina kläder. Designers Remix designar och tillverkar kläder i en tidlös men fortfarande trend-inspirerad andra som gör att dessa plagg alltid passar utmärkt att ha hängandes i sin garderob.

Varumärket vänder sig till kvinnor som är positiva och sofistikerade och som har balans och styrka i sig själva. Designer Remix designar klädesplagg för kvinnan som är nyfiken på och har en lust till livet och allt det har att erbjuda samt kvinnor som tycker om att få uttrycka sig och som tycker om att få upptäcka nya saker både hos sig själva och hos andra. Bland varumärkets samtliga kollektioner finner du produkter som bl.a. kläder, skor, väskor och ett flertal olika accessoarer av olika slag.

Ta bort alla filter

Designers Remix

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.