Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Desigual (35)

Desigual kläder har tydliga influenser av landets färgstarka kultur. Desigual Kläderna kännetecknas av vackra, roliga och galna mönster med pricksäker känsla för detaljer och material. Man kan tydligt se en röd tråd genom märkets alla kollektioner och de har skapat sig en stark, unik profil världen över. Desigual erbjuder kläder och assecoarer för både kvinnor, män och barn, där kreativitet och komfort är gemensamma nämnare.

Märkets succehistoria började år 1983 med den då 20-åriga skaparen Thomas Meyers dröm om en framtid där människor klädde sig personligt och annorlunda, i kläder som spred glädje och hopp till sin omvärld. Denna dröm lade grunden till vad som idag är ett av spaniens största märken, som har spridit sig över hav och land till marknader världen över. Märkets produkter finns idag i över 72 länder, i 200 egna butiker och utöver det i 8700 övriga butiker – så man kan lugnt påstå att det kommit att bli en multinationell historia. Överallt dit Desigual kommer möts de av fashination och uppskattning, då de är helt unika i sin stil och design, men också i sin strategi och marknadsföring. Företagets vision är att skapa en lönsam och hållbar utveckling där ledorden är glädje, positivitet, tolerans, hängivenhet och konstant förbättring.

Desigual vill inte bara nå ut till världen med sina kläder, utan också med den känsla som kläderna medför. De vill skapa en helhetskänsla av att bära ett plagg eller att gå in i en butik, där alla ens sinnen stimuleras och kittlas. De vill uppmana sina kunder att låta fantasin flöda och låta färgerna och formerna inspirera dem till att bejaka sin personliga stil. Desigual är med andra ord ett märke för dem som inte är rädda för att sticka ut ur mängden! 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

35 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken