Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

DESIGUAL

Passionen för lekfulla designs är tydlig hos Desigual. Detta spanska modehus fortsätter att imponera med sitt glädjerika mode som får uttryck genom härliga färgskalor och assymetriska snitt. I deras senaste kollektion hittar du jackor, byxor, blusar och skjortor, klänningar, tröjor, koftor och väskor som utstrålar en alldeles speciell stil med kryddiga toner och fantastiska mönster. På Miinto.se kan du shoppa kläder från Desigual till kraftigt nedsatta priser.


Mode från Medelhavet


Desigual föddes på Ibiza år 1983 av den unge designern Thomas Meyer. Med en dröm om att skapa mer än bara kläder lanserade han en första kollektion med annorlunda plagg där färg och form gick helt emot den modebranschens konventionella normer. Det skulle vara kul och lekfullt med en stark färgpalett och utmanande mönster. Men framför allt så skulle det vara personligt. Genom textiler och design ville Meyer sprida glädje och hopp till omvärlden. Denna vision lade grundstenen till ett av Spaniens absolut största varumärken. Idag finns Desigual i över 72 länder med 200 egna butiker och över 8000 återförsäljare i bl.a. Australien, Brasilien, China, Danmark, Hong Kong, Indien, Norge, Sverige, Storbritannien och USA. Företagets affärsidé är att skapa en lönsam och hållbar utveckling där ledorden är glädje, positivitet, tolerans, hängivenhet och konstant förbättring. Desigual har bland annat samarbetat med franska designern Christian Lacroix och den världskända cirkusgruppen Cirque du Soleil för att skapa nya utmanande kollektioner.


Mer än en klick färg


Vackra färgglada kläder lyfter humöret och när det kommer till Desigual får du glädje i stora lass. Här designas det plagg med psykedeliska signaturmönster i regnbågens alla färger. Det positiva uttrycket går som en röd tråd genom varje kollektion. Spaniens färgstarka kultur är en tydlig influens. Kläderna kännetecknas av ljuvliga, roliga och galna mönster. Du hittar ett exklusivt mode för kvinnor, män och barn där kreativitet och komfort är gemensamma nämnare. I deras senaste kollektion ingår ett spännande utbud av jackor, linnen, t-shirts, klänningar och accessoarer med nyskapande mönster. Våga lyfta fram din personlighet med Desigual och fyll garderoben med färg och energi.


En värld av kontraster


De kontrastrika mönstren i Desiguals kollektioner ger dig möjligheten att testa något nytt samtidigt som du gärna får behålla din egen individuella stil. Eftersom plaggen bjuder på så många olika färger och graffiti-inspirerade tryck går de lätt att kombinera med favoriterna i garderoben. En färgsprakande blus från Desigual är helrätt ihop med favoritjeansen eller ett par läckra leggings. Matcha gärna med skinnboots eller sköna sandaler. De innovativa snitten tillför en extra dimension till varje modell. Framförallt så sys det assymetriskt i mjuka bomullstextilier som bjuder på coola stilkombinationer. På Miinto.se kan du shoppa från Desiguals senaste kollektion med upp till 50 % i rabatt. Du hittar ett fint utbud av klänningar, sjalar, linnen, jackor, parfymer och armband till riktigt pressade priser. Unna din garderob en extra klick färg och energi!

Ta bort alla filter

Desigual

Sida 1 Av 12

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.