Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

DKNY

DKNY som står för Donna Karan New York är ett varumärke som designar och säljer kläder till både kvinnor, män och barn. Bland kollektionerna finner du bl.a. kläder, skor, accessoarer och parfymer. En av varumärkets kända parfymer är Be Delicious.

Varumärket grundades av Donna Karan i New York i hopp om att kunna skapa trendiga plagg att kunna använda både på jobbet, hemma och vid tillfällen då man vill klä upp sig. DKNY inspireras av livet på New Yorks gator, dess impulser och stadsliv och har en härlig blandning av stilar och influenser i sina kollektioner.

DKNY grundades år 1989 och säljer idag sina produkter världen över, både i befintliga butiker och online. Donna Karan arbetar nuförtiden som chefs designer på företaget och ägs gör det idag av French luxury conglomerate, Moet Hennessy Louis Vuitton. VD för varumärket DKNY är Mark Weber.

Allt började när Donna Karan skulle designa en enkel baddräkt och idag designar hon utifrån människans utstrålning, dess självsäkerhet och frihet. Konceptet hon grundar sitt skapande på är att försöka göra ett antal plagg som i kombination med varandra ger dig en hel garderob med klädsel för alla lägen. Du ska kunna gå direkt från jobbet till eventet på kvällen och varumärkets design passar bra för just den kreativa personen. Kläderna är ett svar på de vardagliga behoven i just din stil.

Varumärket arbetar för att kunna ge sina konsumenter hög standard, kreativitet och innovation och Donna Karan lägger ner mycket känsla och engagemang i sin design.
 

filter

175 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2