Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Dolomite

Dolomite kläder är alltid av högsta kvalitet. Funktion, komfort och tillförlitlighet är tre viktiga ledord för Dolomites kläder och assessoarer. Denna målsättning har lett till att deras produkter idag är lika uppskattade att använda till vardags eller på jobbet, som i skogen eller på äventyrsresan.

Dolomite är ett italienskt märke som från starten 1897 gjort sig känt genom att tillverka skor och pjäxor, men sedan utökat sortimentet med kläder, jackor och andra produkter som används av såväl friluftsfantasten och äventyraren som den modemedvetna citytjejen eller killen.

Varumärket grundades av Mr. Joseph Garbuio och har i över 100 år erbjudit produkter med hög kvalitet och fokus på detaljer, utan att kompromissa med kvaliteten. 

Dolomite kan skryta med att deras produkter använts i samband med flera fantastiska bedrifter och extrema expeditioner. Flera framgångsrika alpinåkare har tagit medaljer när de tävlat iförda Dolomites pjäxor eller funktionskläder. En av dessa är den Italienska skidåkerskan Celina Seghi som vann hela 10 guldmedaljer på elitnivå. Dolomites friluftskläder har även använts på expeditioner till Antarktis, Himalaya och Patagonien samt på flera bestigningar av Mount Everest. Senast 2008 av Renato Sotsass och Marco Garbin.

På 80-talet tog Dolomite fram sin första dunjacka och idag är dunjackan en av deras mest använda och uppskattade produkter. Den populäraste jackan är Karakorum, vilken är en tidlös jacka av högsta kvalitet som passar alla tillfällen där du vill hålla dig varm. Den bärs både av skidåkare som förstärkningsjacka, av kontorsnissar som vill hålla sig varma på väg till jobbet och av tonåringar på skolrasten.
 

filter

10 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1