Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

DOUUOD WOMAN

Douuod Woman är ett varumärke som är känt för att representera en elegant, avslappnad stil som inte kompromissar med kvalitet eller uppvisar oversized silhuetter. Detta italienska klädmärke erbjuder en bred variation av klädstilar för kvinnor som uppskattar komfort och stil i en sömlös fusion.

Historien om Douuod Woman


Historien om Douuod Woman är en fascinerande resa av kreativitet och passion för mode. Varumärket grundades i Italien av en grupp av kompisar som delade samma livsstil och kärlek för mode. De bestämde sig för att skapa plagg som kunde forma och uttrycka deras personliga stil för andra. Deras vision har lett till ett märke som är erkänt runt om i världen för dess känsla av avskalad lyx och uppmaning till kvinnor att känna sig fria att uttrycka sin personliga stil på sitt sätt.

Utforska Douuod Woman


När du upptäcker Douuod Woman träffas du rakt in i hjärtat med plagg som är elegant avslappnade, men också fyllda med personlighet. Märket har en distinkt estetik som blandar sofistikerad elegans med avslappnad stil, en stil som gör det möjligt för kvinnor att såväl manifestera som att förnya sin egen identitet genom kläder.

Det som karaktäriserar Douuod Woman


Kännemärken för Douuod Woman inkluderar användningen av högkvalitativa material, som kashmir, silke och italienska läder. Dess kollektioner eftersträvar en minimalistisk känsla med neutrala, stoftiga färger, rena linjer och många plagg bär deras signatur-oversized silhuett. Förutom att skapa fantastiska kläder, anses märket även vara banbrytande när det gäller att definiera en modern minimalistisk estetik och ett kulturellt modeperspektiv.

Douuodu Woman och dess fokus på detaljer


En annan nyckelfaktorn för Douuod Woman är ett starkt fokus på detaljer. Varje plagg är noggrant konstruerat av hantverkare med stor noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att garantera perfekt passform och ultimat komfort.

Köpa Douuod Woman på Miinto


Att köpa Douuod Woman-kläder på Miinto innebär att du har tillgång till en bred och exklusiv samling av märkets bästa bitar. Oavsett om du letar efter den perfekta klänningen för en speciell händelse, en tröja för att lyften upp din dagliga klädkod eller ett par byxor som kombinerar stil och komfort, kan du hitta det du söker hos Miinto. Breda urval, exklusiva stilar, och gränslösa alternativ väntar på att du ska upptäcka dem. Douuod Woman fortsätter att vara en hög kontrast mot massmode och många andra etablerade varumärken genom att erbjud equality, kvalitet, och tidlöshet i sina kläddesigner. Låt deras fingertoppskänsla för stil och innovation inspirera dig, och bära med stolthet plaggen som speglar din unika personlighet och känsla för mode.

Ta bort alla filter

Douuod Woman

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.