FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Dr. Denim (56)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

56 produkter funna

Dr. Denim

Passion är centralt för Dr Denim. Alla deras plagg skapas med kärlek och ska vara vackra bara för att. Inställningen är att alla jeans de skapar ska vara så snygga att de får personerna som bär dem att känna sig snygga, sträcka på sig och vilja bli sedda. Varje söm, knapp eller detalj är skapad och utvald med kärlek.

Bakom Dr Denim står familjen Graah som lanserade designermärket år 2004 och det blev snabbt en succé i Sverige. Så småningom spred sig Dr Denim-succén världen över och år 2008 fick de ta emot den prestigefulla utmärkelsen Sportswear International Fashion Award i kategorin Best Denim. Framgången kommer med stor sannolikhet från det faktum att de lyckats skapa tidlösa plagg av hög kvalitet som med fördel kan bäras vid många olika tillfällen.

Dr Denim brinner för kvalitetsmaterial och varje tyg är noga utvalt och behandlat med olika tvättar. De ser jeanstvättarna som en konstform, och slutar aldrig att arbeta för att utveckla dem. Färgen, mönstret och attityden är centrala och går att kombinera och utveckla till oändlighet. Materialen de arbetar med är också av högsta prioritet.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken