Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

DRIES VAN NOTEN

Ska du på ett viktigt affärsmöte? Kanske är det lunch på stan som står på schemat eller en trevlig trädgårdsfest? Oavsett vad så har du kommit till rätt sida om du behöver kläder, skor och accessoarer som verkligen får dig att stråla.

Att shoppa är underhållning, du väljer kläder, skor och accessoarer som visar dig från din bästa sida, därför ska shoppingen också vara enkelt och smidig. På Miinto hittar du flera tusen märken och modehus och därför kan det kännas omöjligt att gå igenom hela sortimentet. Och det behöver du i själva verket inte göra. Vi har nämligen smarta sökfunktionen som sorterar bort produkter som du inte är intresserad av.

Ställ enkelt in färger, storlekar och en prisnivå som du tycker om och som passar din plånbok så blir du presenterad för produkter som du verkligen är intresserad av. Det skapar en rolig och effektiv shoppingupplevelse.


Dries Van Noten från Belgien


Dries Van Noten är ett Belgiskt modehus som är känt för sin innovativa design och unika estetik. Dries Van Notens kläder är lika eleganta som de är unika och bär alltid en signatur av subtila detaljer, färg och textur. Varje säsong levererar Dries Van Noten en kollektion som är fylld med vackra mönster, spännande silhuetter och sofistikerade detaljer. Varje plagg har en historia att berätta och det är ingen slump att Dries Van Noten är en av världens mest eftertraktade designers.

Dries Van Notens kläder är tillverkade av högsta kvalitet och materialen är alltid noga utvalda för att säkerställa att varje plagg håller sig vackra under en längre tid. Dessutom är varje plagg tillverkat i en begränsad upplaga, vilket gör det extra speciellt och unikt för dig att äga och bära.

Kollektionerna från Dries Van Notens består av allt från klänningar, blusar och byxor till accessoarer som skor och väskor, vilket gör det enkelt att hitta det perfekta plagget för varje tillfälle.

Modehuset Dries Van Noten sticker ut från mängden med sin innovativa design, höga kvalitet och unika estetik. Varje kollektion är unik och är en sann investering i din garderob. Om du letar efter högkvalitativa kläder som är sofistikerade, unika och eleganta, då är Dries Van Noten det perfekta valet för dig.


Så får du en bra garderob


Att bygga en bra garderob handlar om att välja plagg och accessoarer som passar din personliga stil och livsstil samtidigt som de är funktionella och mångsidiga. Här är några tips som du kan tänka på om du vill bygga en bra garderob.

Skapa en grundläggande garderob med tidlösa plagg: Investera i tidlösa plagg som du kan använda under flera säsonger. Tänk på klassiska plagg som en vit skjorta, en marinblå blazer, en trenchcoat, ett par jeans och svarta byxor.

Bygg upp din garderob med basplagg i neutrala färger. Svart, grått, vitt, beige och marinblått är bra att satsa på och sedan kan du kombinera dessa med mer framträdande plagg. Neutrala färger är lätta att matcha och skapar en bra grund för din garderob.

Satsa på plagg av hög kvalitet som håller länge och som du verkligen tycker om. Det är bättre att ha några kvalitetsplagg än många plagg av låg kvalitet som inte passar bra eller som du inte trivs i. Välj plagg som passar din livsstil och som du kan använda i olika situationer. Tänk på vad du behöver för att kunna klä dig bekvämt och praktiskt för dina dagliga aktiviteter.

Skapa en balans mellan färger och mönster. Försök att skapa en balans mellan färger och mönster i din garderob. Mixa och matcha olika plagg och färger för att skapa olika outfits. Komplettera din garderob med accessoarer som skor, väskor, bälten och smycken. Dessa kan ge dina outfits det lilla extra och göra dem mer personliga.


Miinto är din shoppingplattform online


Miinto är en online marknadsplats för mode och kläder som grundades 2009 i Danmark. Företaget har sedan dess utökat sin verksamhet till flera europeiska länder, inklusive Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen, Nederländerna och Belgien.

Miinto samarbetar med ett brett utbud av oberoende butiker och varumärken och erbjuder dig som kund ett stort sortiment av kläder, skor och accessoarer för både kvinnor och män. Genom att samla innehållet från flera butiker på en enda plattform, gör Miinto det enklare för dig som kund att hitta och köpa det du söker efter.

Vi strävar efter att vara en perfekt shoppingupplevelse för dig. Det gör vi genom att skapa en plattform som är enkel och smidig med sökfunktioner och inte minst ett brett och stort sortiment med kläder, skor och accessoarer från flera tusen modehus och märken som vänder sig till alla klädstilar.


Miljötänk på Miinto


Vi på Miinto har också ett starkt fokus på att främja hållbarhet inom modeindustrin och arbetar med butiker och varumärken som prioriterar miljömässigt hållbara och etiskt korrekta tillverkningsprocesser. Du hittar inte bara stora internationella märken på Miinto utan även mindre kända märken som producerar lokalt och fokuserar på ekologi eller unik design.

Vår affärsmodell bygger på att du som kund får dina produkter från fysiska butiker istället för från ett lager och det gör att vi kan bidra positivt till miljön och klimatet. En av de faktorer som ofta lyfts fram inom modeindustrin är nämligen överproduktionen. När du shoppar kläder på Miinto bidrar du helt enkelt till att minska överproduktionen eftersom vi inte har några egna lager. Det är positivt både för dig, miljön och klimatet.

Du som kund kan shoppa när det passar dig på Miinto. Vi har öppet årets alla dagar, dygnet runt och det gör att du inte behöver hålla reda på öppettider eller parkeringsbiljetter för den sakens skull. Du kan enkelt surfa in på vår plattform från alla enheter och det skapar frihet för dig som kund.

Så sitter du på tåget på väg hem från träningen, på bussen till en kompis eller är du på väg hem från jobbet? Då kan du sätta dig tillrätta där du befinner dig och shoppa nyheter till din garderob. Om du är ute efter en fin present till någon du tycker om finns det goda möjligheter här eftersom vi erbjuder ett sortiment som passar alla – oavsett klädstil.

Ta bort alla filter

Dries Van Noten

Sida 1 Av 6

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.