Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

DRY LAKE (57)

Svenska Dry Lake kläder var bara ett år gammalt när de redan fångat många kunder med sina härliga kläder och lyckats med en betydande framgång på sin marknad hemma i Sverige.
Dry Lake designar och tillverkar ungdomliga klänningar & kläder för kvinnor som gillar att blanda både den "hårda" och söta stilen för att skapa en härlig blandning av det bästa.
Klädernas stil kan beskrivas som både flirtig och romantiskt, söt och lekfull samtidigt som de håller en enkelhet som är svår att inte tycka om.
Många av varumärkets klänningar utstrålar glädje, med härliga färger och söta detaljer, samtidigt som det finns många klänningar i mjuka kulörer och med en sensuell design.
Oavsett vad du ska på för tillställning, om det är en enkel middag, en födelsedagsfest eller något finare event så passar klänningarna lika bra och den enkla designen gör det lätt att klä upp och klä ner dessa underbara plagg.
Till sommaren är alla dessa klänningar perfekta att leva i, de är mjuka, sköna och otroligt snygga att ha på sig på alla sina äventyr.
Pricken över i är att Dry Lake lyckas se de hetaste trenderna och skapa dessa gudomliga plagg, så du vet att du alltid kommer att känna dig trendig och het.
Kläderna är väldigt prisvärda då du får mycket för pengarna!
 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

57 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken