Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

EMANUELE BICOCCHI

Emanuele Bicocchi är ett unikt italienskt smyckesmärke som frambringar fängslande design med influenser från både traditionella och moderna stilar. Märkets konstnärliga och kraftfulla kollektioner reflekterar den egensinniga och kreativa vision som dess grundare, Emanuele Bicocchi, har.

Resan för Emanuele Bicocchi


Emanuele Bicocchi föddes och växte upp i Florens, en stad känd för sin vackra konst, arkitektur och hantverk. Genom att växa upp i denna kulturella smältdegel utvecklade Bicocchi tidigt en passion för hantverk och design. Emanuele Bicocchi lanserades 2006, och sedan dess har varumärket utvecklats och expanderat, och nu är det ett etablerat namn i modevärlden, känd för sina detaljerade och djärva smycken.

Förstå varumärkets charm


Emanuele Bicocchis hantverk genomsyras av detaljer såsom handgjorda silverdetaljer och pärlor, som gör varje smycke unikt. De uttrycksfulla silversmyckena parar traditionellt hantverk med modern design, vilket gör dem till en särskiljande del av bärarens garderob.

Kännetecknen för Emanuele Bicocchi


Varje smycke från Emanuele Bicocchi är handgjort, vilket syftar till att behålla konstnärlig frihet och kunna skapa personliga smycken med djup. Varumärkets kollektioner omfattar halsband, armband och örhängen, alla utsmyckade med märkets unika förföriskhet och förfinade estetik. Från tätvirkade kedjor till dekorativa stenar, Emanuele Bicocchi blandar smidigt sofistikerad elegans med en rå, rebellisk känsla.

Upplev hur det känns att bära Emanuele Bicocchi smycken


Att bära ett Emanuele Bicocchi-smycke är mer än bara en fashion statement. Det är en känsla, en upplevelse av att bära ett unikt konstverk med en individuell berättelse och uttryck. Vare sig du väljer ett statement-halsband, ett diskret armband eller ett par förföriska örhängen, så kommer varje bit att addera en extra dos av stil och personlighet till din look.

Köpa Emanuele Bicocchi på Miinto


På Miinto kan du hitta ett brett utbud av Emanuele Bicocchis smycken. Från de länkade silverarmbanden till de detaljerade ringarna, finns det något att förtrolla alla smyckesentusiaster i Miintos onlinekatalog. Emanuele Bicocchis samlingar markerar företagets strävan att skapa en balans mellan det råa och det förfinade. Emanuele Bicocchi fortsätter att förbluffa modevärlden med sina banbrytande och fantasifulla smycken. Med en stark dragningskraft till unika former, texturer och tekniker, fortsätter varumärket att erövra modeälskare över hela världen. Med Emanuele Bicocchi kan du börja din egen resa av individuell stil och uttryck i ditt dagliga liv. Genom att handla på Miinto, du kan bli ägare till bitar av Emanuelles collektion och glänsa med italiensk tillverkande, traditionell kreativitet och förförisk stil.

Ta bort alla filter

Emanuele Bicocchi

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.