SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70% | Fri frakt vid köp över 499,-

SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Esprit (3)

Världskända märket Esprits första plagg såldes ur grundarna Susie och Doug Tompkins skåpbil år 1968. På bara några år växte och spred sig varumärket ut på den internationella marknaden. Redan 1996 rankades märket Esprit som det 28e mest kända märket i USA. 2006 säljs varumärket produkter i 5 kontinenter och över 40 länder. Varje år designas mer än 20.000 produkter för 12 olika produktlinjer för alla delar av män, kvinnor och barns liv. Esprit är ett internationellt ungdomligt livsstilsvarumärke som erbjuder smarta och prisvärda lyxvaror i form av bland annat kläder, underkläder, babykläder, mammakläder, badkläder, sängkläder, skor, klockor, glasögon, väskor, leksaker, smycken och hushållsartiklar. Det finns idag cirka 800 Espritbutiker världen över, varav den största på 3600 kvadratmeter slog upp dörrarna i Frankfurt 2010. I Sverige finns idag ett 50-tal Espritbutiker.

Företaget visar sitt ansvar till samhälle genom diverse meningsfulla samhällsaktiviteter så som bidragsgivande, donationer och voluntära aktiviteter. Esprit har bland annat lanserat fund-raising aktiviteter för den sydasiatiska tsunamin och bröstcancerforskning, gett bidrag till de behövande under katastrofen i Haiti, samt gett stora donationer till röda korset och UNICEF. 2008 ingick Esprit i ett samarbete tillsammans med SOS-barnbyar som fokuserar på att förebygga att barn blir övergivna av sina föräldrar. För tillfället stödjer Esprit 6 stycken SOS-projekt i Indien som har som mål att stärka familjer och förbättra utbildningen och vården.

Varumärket är känt för att använda sig av supermodeller så som Erin Wasson och Gisele Bundchen i sina kampanjer. Kläderna kan ses i modereportage i tidningar som Cosmopolitan, Elle Magazine och Grazia Magazine.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

3 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 30 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken