Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ETON

Eton grundades år 1928 i staden Gånghester som ligger i Borås av Annie och David Pettersson. Det svenska varumärket designar och säljer skjortor av hög kvalitet och har ett öga för detaljer. Kreativ chef på företaget idag är Jan Borghardt.

Eton arbetar mycket med bra material, finslipade detaljer och med en genuin känsla bakom skapandet vilket är vad som gjort att varumärket har nått den framgång som det har. Idag exporterar varumärket sina skjortor till 48 länder och planerar att även etablera sig på marknaden i Asien och Sydafrika.

Varumärket är noga med sin design och arbetar noggrant med sömnad i sina skjortor. Internationellt är Eton känt för sin innovativa och klassiska design som toppas med detaljer i exklusiva färger. Eton använder sig av mycket fin bomull vid tillverkning av skjortorna. Bomullen beställer varumärket från bl.a. Egypten och sedan vävs bomullen i norra Italien och Frankrike innan det skickas vidare till Schweiz där det sista arbetet med bomullen görs. Denna bomull gör att skjortorna är skrynkelfria och har en lång hållbarhet. Själva processen med bomullen är även miljövänlig.

Eton använder sig mycket av detaljer när det designar sina skjortor. Det handlar om allt från valet av knappar som gör det lätt att knäppa och knäppa upp, till färger i kragar och fodret på insidan av skjortorna.

Varumärket släpper nya kollektioner med skjortor och accessoarer flera gånger per år. Som tidigare nämnt säljer Eton idag sina produkter i befintliga butiker och online i närmare 50 länder och varumärket tillverkar flera hundra tusentals skjortor per år.

Ta bort alla filter

Eton

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.