EXTRAORDINÄR REA FORTSÄTTER - SPARA 20-60% PÅ NÄSTAN ALLT | Shoppa direkt från lokala butiker 

REA | SPARA 20-60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Eton (48)

Eton grundades år 1928 i staden Gånghester som ligger i Borås av Annie och David Pettersson. Det svenska varumärket designar och säljer skjortor av hög kvalitet och har ett öga för detaljer. Kreativ chef på företaget idag är Jan Borghardt.

Eton arbetar mycket med bra material, finslipade detaljer och med en genuin känsla bakom skapandet vilket är vad som gjort att varumärket har nått den framgång som det har. Idag exporterar varumärket sina skjortor till 48 länder och planerar att även etablera sig på marknaden i Asien och Sydafrika.

Varumärket är noga med sin design och arbetar noggrant med sömnad i sina skjortor. Internationellt är Eton känt för sin innovativa och klassiska design som toppas med detaljer i exklusiva färger. Eton använder sig av mycket fin bomull vid tillverkning av skjortorna. Bomullen beställer varumärket från bl.a. Egypten och sedan vävs bomullen i norra Italien och Frankrike innan det skickas vidare till Schweiz där det sista arbetet med bomullen görs. Denna bomull gör att skjortorna är skrynkelfria och har en lång hållbarhet. Själva processen med bomullen är även miljövänlig.

Eton använder sig mycket av detaljer när det designar sina skjortor. Det handlar om allt från valet av knappar som gör det lätt att knäppa och knäppa upp, till färger i kragar och fodret på insidan av skjortorna.

Varumärket släpper nya kollektioner med skjortor och accessoarer flera gånger per år. Som tidigare nämnt säljer Eton idag sina produkter i befintliga butiker och online i närmare 50 länder och varumärket tillverkar flera hundra tusentals skjortor per år.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

48 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken