Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ETRO

Låt din inre bohem blomma ut och gå all in på klassiska mönster och luftiga kreationer. Etro är modemärket som tar dig i handen och leder dig med in på en snårig skogsstig kantad av trolska träd och magiska slöjor. Det här är märket för dig som vill visa upp en avslappnad och jordnära stil, men som samtidigt inte vill kompromissa med design och stilfull italiensk klass. Det är för dig som gärna experimenterar med färger och detaljer, men som också vill låta kvalitet genomsyra allt du äger. Gå på upptäcktsjakt bland vårt stora utbud av Etro på Miinto. Här på sidan har vi samlat allt du behöver veta om detta italienska märke.


Paisleymönstrets okrönta drottning


Etro är en uppstickare bland italienska modehus, som varit med sedan 1960-talet men som har en bakgrund inom antikviteter. Det avspeglas i kollektionerna, som sneglar bakåt i tiden och lyfter fram klassiska mönster som funnits med oss i århundraden. Etro är heller inte rädda för att tänka nytt. Förutom kläder kan du idag botanisera bland husgerådsartiklar att dekorera ditt hem med, eller varför inte en parfym som med sin intensiva doft kastar en tillbaka till dåtidens Venedig.

De allra flesta associerar Etro med det tidlösa paisleymönstret, som idag kommit att förknippas med den bohemiska stilen i mångt och mycket. Det vackert murriga mönstret återfinns på klänningar och kjolar, på byxor och klassiska sidensjalar. Och det är just sjalarna som la grunden till det här italienska märkets succé.


Antikvitetshandlarna som blev modeskapare


Det var år 1968 som Gerolamo och Roberta Etro startade upp sin verksamhet, som var först att innefatta design av exklusiva tyger. Paret intresserade sig för antikviteter, och hade en av världens största samlingar av antika sjalar. Intresset utvecklades till en tillverkning av nya tyger i gammal stil, och det är här som paisleymönstret kommer in i bilden. Det gjorde entré i början på 1980-talet och blev en stor hit världen över.

Med tiden lanserades klädkollektioner, där tygerna tilläts spinna vidare på egen hand och lät sig kreeras in i plagg för både den klassiskt italienska kvinnan och mannen. Verksamheten drivs kvar idag, med huvudkvarter i italienska Milano, av parets fyra barn som bevarat samma anda som då det startade. Vackra och enkla tyger i jordnära och behagliga mönster, som med yttersta precision sys till lekfulla plagg som inte tar sig själva på allt för stort allvar. Men samtidigt med en oefterhärmlig stil, för det är ju trots allt italienskt.


Etro – så mycket mer än bara kläder


Grundkärnan i Etro, som skapades av Gerolamo och Roberta, lever alltså kvar men med tiden har nya grenar av trädet tillkommit. En parfymserie lanserades på slutet av 1980-talet, där nya serier tillkommit med tiden. Välj att bära Etro och komplettera looken med dess doft, för en lyxig och utvald känsla. Här på Miinto hittar du dessutom en del av Etros linje med husgeråd, vilket alltså gör att du kan känna dig som en del av familjen Etro ännu mer därhemma.

Inred ditt hem med en antikt inspirerad kudde som tar dig tillbaka till en svunnen tid vid Medelhavet, eller svep in dig i en behaglig och lyxig handduk efter ett långt och varmt bad. Stilen är den genomgående faktorn i Etros husgeråd och inredning, något som står i spännande kontrast till klädernas lekfullhet och lediga ton. Du behöver alltså inte följa samma stil runt om i hela ditt hem. Det är det som är poängen med det härligt bohemiska – även om man blandar stilar och uttryck så ger det inget rörigt intryck hos betraktaren.


Satsa på en bohemisk look med Etro i vår


När det är dags att uppdatera garderoben med naturliga jordnära plagg med stil och känsla för detaljerna så är Etro ett upplagt alternativ. De vågade mönstren signalerar självförtroende och ger dig en sofistikerad charm som tar dig långt. Den bohemiska stilen är mer modern än någonsin och Etros kollektioner ser till att du behåller stilen året runt.

Ska du kanske på ett bröllop med naturtema under trädens sus, eller söker du efter en outfit att imponera med på AW:n med ditt nya jobb? Välj ett plagg från Etro och få det att lyfta dig till oanade höjer och känna dig som ett med naturen. Det bruna paisleymönstret går igen i många av kollektionerna, och dess vackra skönhet skänker ett lugn och en harmoni som inte går ett efterlikna. Den bohemiska looken gör dig stark och självsäker, och vi garanterar att det kommer ta dig långt.


Spana in Miintos stora utbud för han och hon idag


Vilket plagg söker du efter just idag? Är det kanske en chic skjorta att matcha med ett par klassiska blåjeans? Eller ett par utsvängda glada byxor som kommer ge din omgivning ett leende på läpparna varje gång de ser dig? Etros okomplicerade och tilltalande plagg är väldigt omtyckta världen över, och därför har vi på Miinto ett stort urval av deras olika kollektioner. Vi erbjuder modeller för både män och kvinnor, vilket är särskilt uppskattat av många män som letar efter en mer lekfull och avslappnad, men samtidigt sofistikerad, klädstil.

Här på sidan kan du få en överblick över Etros olika kreationer. Du kan enkelt justera ditt urval genom att ange din önskade storlek, så sorteras alternativen utefter det. Du kan även ställa in önskad färg, eller till och med vilken budget du har, så visas inga alternativ som du inte har råd med. Vi på Miinto är här för att underlätta för dig i din shopping. Det är det vi brinner för. Därför ska det vara lätt att göra rätt, och vi hoppas att du ska få en bra shoppingupplevelse hos oss.

Att handla online är här för att stanna. Aldrig mer behöver du stå i långa köer till provrum eller ha en expedit hängande över axeln. Istället kan du här i lugn och ro ta dina mått och beställa hem de olika plaggen utifrån vår storleksguide. Behöver du hjälp eller har en fundering om hur vi kan ge dig en ännu bättre upplevelse ska du inte tveka med att höra av dig till oss. Vår förhoppning är att Etro ska tilltala dig precis som det tilltalat generationer, välkommen att botanisera runt!

Ta bort alla filter

Etro

Sida 1 Av 39