Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Eytys

Eytys är det storpopulära varumärket som säljer skor till män och kvinnor i alla åldrar. Med fokus på stil och komfort är Eytys ett svenskt footwear företag som levererar funktionella sneakers, stövlar och boots av hög kvalitet. På Miinto.se kan du shoppa från Eytys till förmånliga priser. Välkommen in!

Svensk footwear från Stockholm

Eytys grundades 2013 i Stockholm av barndomsvännerna Jonathan Hirschfeld och Max Schiller. Redan i skolan hade de tillsammans designat en kollektion med mjukiskläder som bar loggan från Östra Real i Stockholm. Kläderna blev en hit och efter studenten gick Hirschfeld vidare till Handelshögskolan medan Schiller fick jobb på modeföretaget ACNE. 10 år senare möttes de igen på en resa i Tokyo där idén till Eytys växte fram. Med influenser från det multikulturella samhället ville de skapa ett världsomspännande brand med kollektioner som kunde tilltala tjejer och killar från hela världen. Med fokus på design och komfort producerade man en första serie med skor som numera vilar på havets botten efter att fartyget sjunkit med allt sitt gods i Indiska Oceanen.

Pojkarna hade dock inga tankar på att ge upp efter den initiala tragedin. Bara något år senare kom deras första sneaker modell som de kallade för ”Mother”, den perfekta sneakern enligt Schiller. ”Mother” är en statementsko i unisexmodell med hög sula och kraftig snörning. Den unika designen blev en omedelbar succé. Följande kollektioner kom att bjuda på många olika modeller i utmanande design som riktar sig mot en mycket bred kundgrupp - oavsett kön, nationalitet eller stil.

Idag säljs Eytys i både Stockholm och London. Förutom sneakers designar märket också t-shirts, mössor, väskor och jeans. Plaggen säljs i nischade skateaffärer, populära modebutiker och online via 250 återförsäljare. Alla modeller är unisex!

Skor och sneakers från Eytys

Det som främst kännetecknar ett par sneakers från Eytys är den grova sulan. I deras senaste kollektion hittar du läckra statementskor som passar perfekt ihop med favoritjeansen eller en fin klänning. Alla skor är unisex så du kan fritt frossa bland hundratals modeller utan att tänka på vilken avdelning du befinner dig i. Förutom sneakers designar Eytys också superläckra boots med lågt skaft som känns fantastiskt sköna på fötterna. Dragkedjan har du framtill istället för bak, vilket är en signaturdetalj för detta innovativa skomärke. Kombinera med slimmade skinnbyxor eller ett par läckra skinny fit jeans för en trendig look.

Passa på och shoppa skor från Eytys till konkurrenskraftiga priser. På Miinto.se erbjuder vi de bästa modellerna från Eytys senaste kollektion. Förutom sneakers och boots hittar du också ett fint urval av byxor, strumpor, linnen och kepsar. Välkommen in med din beställning!

filter

82 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1