Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

EYTYS

Eytys är det storpopulära varumärket som säljer skor till män och kvinnor i alla åldrar. Med fokus på stil och komfort är Eytys ett svenskt footwear företag som levererar funktionella sneakers, stövlar och boots av hög kvalitet. På Miinto.se kan du shoppa från Eytys till förmånliga priser. Välkommen in!


Svensk footwear från Stockholm


Eytys grundades 2013 i Stockholm av barndomsvännerna Jonathan Hirschfeld och Max Schiller. Redan i skolan hade de tillsammans designat en kollektion med mjukiskläder som bar loggan från Östra Real i Stockholm. Kläderna blev en hit och efter studenten gick Hirschfeld vidare till Handelshögskolan medan Schiller fick jobb på modeföretaget ACNE. 10 år senare möttes de igen på en resa i Tokyo där idén till Eytys växte fram. Med influenser från det multikulturella samhället ville de skapa ett världsomspännande brand med kollektioner som kunde tilltala tjejer och killar från hela världen. Med fokus på design och komfort producerade man en första serie med skor som numera vilar på havets botten efter att fartyget sjunkit med allt sitt gods i Indiska Oceanen.

Pojkarna hade dock inga tankar på att ge upp efter den initiala tragedin. Bara något år senare kom deras första sneaker modell som de kallade för ”Mother”, den perfekta sneakern enligt Schiller. ”Mother” är en statementsko i unisexmodell med hög sula och kraftig snörning. Den unika designen blev en omedelbar succé. Följande kollektioner kom att bjuda på många olika modeller i utmanande design som riktar sig mot en mycket bred kundgrupp - oavsett kön, nationalitet eller stil.

Idag säljs Eytys i både Stockholm och London. Förutom sneakers designar märket också t-shirts, mössor, väskor och jeans. Plaggen säljs i nischade skateaffärer, populära modebutiker och online via 250 återförsäljare. Alla modeller är unisex!


Skor och sneakers från Eytys


Det som främst kännetecknar ett par sneakers från Eytys är den grova sulan. I deras senaste kollektion hittar du läckra statementskor som passar perfekt ihop med favoritjeansen eller en fin klänning. Alla skor är unisex så du kan fritt frossa bland hundratals modeller utan att tänka på vilken avdelning du befinner dig i. Förutom sneakers designar Eytys också superläckra boots med lågt skaft som känns fantastiskt sköna på fötterna. Dragkedjan har du framtill istället för bak, vilket är en signaturdetalj för detta innovativa skomärke. Kombinera med slimmade skinnbyxor eller ett par läckra skinny fit jeans för en trendig look.

Passa på och shoppa skor från Eytys till konkurrenskraftiga priser. På Miinto.se erbjuder vi de bästa modellerna från Eytys senaste kollektion. Förutom sneakers och boots hittar du också ett fint urval av byxor, strumpor, linnen och kepsar. Välkommen in med din beställning!


Miintos modevärld


Nu när du ändå är här på plats och shoppar coola nyheter från Eytys, tänkte vi passa på att berätta lite om Miinto. Vår resa började 2009 i Danmark, därifrån spred sig Miinto till både Holland och Norge. Där blev konceptet mycket populärt och i själva verket är de flesta av våra kunder från Norge, Danmark och Holland.

Men hur kom de på att starta Miinto, tänker kanske du? Det var två vänner som växte upp på landsbygden i Danmark, som kläckte idén med Miinto. De båda vännerna var trötta på det dåliga utbudet av shopping som fanns i deras stad och tyckte att det var tid för förändring. Sagt och gjort skapade Mike och Konrad plattformen Miinto.

Idag, många år senare, hittar du Miinto på inte mindre än 14 olika marknader världen över. Och vår ambition är att fortsätta vår expansion till flera marknader och länder runt om i världen. Vårt koncept går ut på att koppla ihop modeälskare runt om i världen med stora och små butiker. På det viset kan vi erbjuda dig som kund ett stort utbud av kläder, skor och accessoarer från flera tusen märken utöver just Eytys, som du hittar på denna sidan.

Vårt utbud är med andra ord ganska mycket större än vad du normalt hittar i butikerna på stan. Så för att göra din shoppingupplevelse så smidig och rolig som möjligt, har vi därför en del smarta sökfunktioner här på sidan. De gör att det blir enkelt för dig som kund att hitta just det du söker från Eytys eller något av de andra märkena som vi erbjuder på Miinto.


Handplockade favoriter från Eytys


Vi på Miinto handplockar alla de märken som vi samarbetar med. På det viset kan vi nämligen säkerställa att du som kund får ett så stort och brett utbud som möjligt. Vi tror på att ett stort utbud gör din shoppingupplevelse roligare, bättre och inte minst smidigare. Eftersom du hittar allt du söker här hos oss på Miinto behöver du ingen annan plattform för shopping – allt är helt enkelt samlat här på en och samma plattform.

Är du ute efter en rockig eller sportig stil eller lutar du mer mot det klassiska och eleganta hållet? Oavsett vad, hittar du det du söker här hos oss på Miinto. Vi erbjuder kläder från många olika märken, utöver just Eytys, och det gör att vi kan garantera att du hittar kläder, accessoarer och skor som passar dig och din klädstil.


Shopping med miljötänk


Vi på Miinto är mycket medvetna om klimatförändringarna i världen. Genom att alla bidrar till att minska påverkan på klimatet kan vi tillsammans skapa förändring till det bättre. När du shoppar hos oss på Miinto blir du presenterad för ett sortiment som redan finns i butikerna, vilket betyder att vi på Miinto själva inte har ett lager med kläder. Det bidrar till att minska överproduktionen av kläder, accessoarer och skor inom klädindustrin.

När du shoppar loss hos oss på Miinto kan du helt enkelt shoppa med gott samvete. Så skrolla ner och klicka hem dina nya favoriter från Eytys innan någon annan hinner före! Luta dig tillbaka och låt oss sköta resten.

Ta bort alla filter

Eytys

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.