Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fabienne Chapot

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

FABIENNE CHAPOT

Fabienne Chapot – visst avslöjar namnet elegansen? På Miinto hittar du ett brett sortiment från fantastiska Fabienne Chapot, så du kan sluta leta nu och börja scrolla! Magiska Fabienne Chapot skapar plagg för moderna kvinnor, för alla tider, för alla trender. Unika skapelser med fokus på femininitet och romantiska siluetter.

På Miinto har vi fullt fokus på att erbjuda dig som kund det allra attraktivaste från marknaden, det trendigaste och alla must-haves. Naturligtvis är också plaggen från Fabienne Chapot inräknade. Vi älskar allt som har med det här märket att göra, från materialval till designs. På Miinto hittar du alltid ett brett urval från några av världens ledande modemärken.


Fabienne Chapot på Miinto


Att kombinera outfit och looks är någonting du kan gå all-in på här på Miinto. Kombinera Fabienne Chapot med många olika plagg och accessoarer, du kan också välja att bara gå all-in på ett enda märke, eftersom Fabienne Chapot erbjuder hela magiska outfits!

Vad tror du om ett par bootcut jeans i dova färger, tillsammans med en söt böljande blus? Släng över en collegetröja med fina detaljer om du är frusen. Det finns så många olika variationer och stilar att välja mellan, varje del är unik och skapar det där lilla extra till din garderob.

Vad som kännetecknar just Fabienne Chapot är deras pigga blick ut mot världens trender, ta dem, och sedan göra dem till sina egna. Deras kollektioner är fulla av härliga mönster och alla regnbågens färger i klassiska snitt som är otroligt smickrande för alla som bär dem.

Kvaliteten på kläderna från Fabienne Chapot håller alltid topp-kvalitet, oavsett material. Du kan vara trygg i vetskapen om att alla plagg från Fabienne Chapot är hållbart producerade. Här får man mycket för sina pengar, det kan vi garantera! Kvalitet till bra priser, är inte det något alla vill ha?


Fabienne Chapot från Holland


Att bryta den gråtrista vardagen och pigga upp med fina mönster och glada färger – det var Fabienne Chapots intention med märket, och så blev det. Fabienne Chapot kom till redan 2006 i Amsterdam med störst fokus på väskor, skor och andra accessoarer. 2016 satsade de på en ready to wear garderob, genom att använda sig att starka mönster och färger, men som ändå är väldigt lätta att bära och kombinera med varandra.

Alla designs är handgjorda i Köpenhamn, med papper och penna. Datorprogram används inte i den kreativa processen i början, vilket kanske gör all skillnad i världen? Kreativitet är nummer 1 i modevärlden och man förskaffar sig den är olika, men vanligt är att man använder datorprogram som genererar olika designs för en. Därför är det extra roligt att se alla designs på papper innan de blir till verklighet. Man ska aldrig underskatta den mänskliga handen!

Genom att hela tiden vara transparenta i sin kommunikation gällande hållbarhet, visar de dig som kund att de är att lita på. Lika arbetsvillkor för alla och en hållbar arbetsmiljö i alla delar av produktionskedjan är viktigt. Det finns en policy för sådana saker upprättad och det är väldigt viktigt att det följs, detta kollas noga genom personliga besök i fabrikerna ett par gånger per år.


Hållbarhet på Miinto


På Miinto är det viktigt för oss att arbeta med märken som känns genuina och hållbara i längden, så att vi stolt kan säga att hållbarhet är viktigt för oss. Vi försöker att alltid vara en del av den världen vi kallar slow fashion och är ständigt på tårna om hur vi kan förbättra vår planet. En del i det ledet skapar vi tillsammans med våra fysiska butiker som samlats på vår marknadsplats. Genom att använda deras egna lager, minskar behovet av att hela tiden skapa och tillverka nya produkter. Ju fler butiker vi samarbetar med, desto mindre behov är vi av ett lager eftersom vi hela tiden använder det som redan finns.

Slow fashion är ju tvärtemot vad fast fashion är. Enkelt förklarat, så producerar man mer som inte används inom fast fashion. I stället för att fokusera på att sälja av sina lager, tillverkar man hela tiden nya produkter och fyller på i hyllorna, och förpassar sedan det ”gamla” till lager innan de slutligen slängs. Känns inte bra i hjärtat. Dessa produkter kan också vara tillverkade på icke-mänskliga sätt, genom arbetsmiljö, säkerhet och metoder och lön, kan kläderna du väljer att bära vara både av dålig kvalitet och tillverkade under sämre arbetsförhållanden.

Vi behöver normalisera sättet vi tänker, genom att betala lite mer för kvalitet, genom att köpa vintage och produkter som håller länge, minskar behovet av fast fashion. Kvalitet i stället för kvantitet. Hellre att man köper någonting som kommer att hålla i många år än någonting man måste kasta efter ett tag.


Härlig shopping på Miinto


På vår marknadsplats hittar du alla dina favoritmärken samlade på ett ställe! Vi samarbetar med fler än 2 000 fysiska butiker runt om i Europa som alla erbjuder ett unikt sortiment och produkter man annars inte hittar online. Var annars kan man hitta både vintageprodukter från Louis Vuitton, Dior och Chanel, samtidigt som du kan stoppa korgen full av plagg från Fabienne Chapot, Vero Moda, ACNE, Ganni och Rodebjer?

För oss på Miinto står du som kund i centrum, därför är det viktigt för oss med funktioner såsom filtrering, (fast du får hemskt gärna botanisera runt i hela sortimentet när du har tid, det finns massor att upptäcka!), kundtjänst med generösa öppettider, ett brett sortiment med bra priser och självklart tryggheten i att handla från oss.

På Miinto ska det kännas som att du står i en fysisk butik och väljer, fast utan alla nackdelar. Nackdelar som att stå i kö, små provrum med dålig belysning, dålig service, inga storlekar, med flera. Hos oss står du alltid först i kö och är varmt välkommen att kontakta vår duktiga personal som står till tjänst.

Ta bort alla filter

FABIENNE CHAPOT

Sida 1 Av 4