Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

FACE A FACE

Face a Face är mer än bara ett modevarumärke. Det är en anarkistisk explosion av stil och individualitet, fast förankrad i den europeiska designtraditionen men med en tydlig strävan efter att skapa något unikt och oöverträffat. Imponerande och magnetiska, Face a Faces unika estetik lockar till sig de som vågar vara annorlunda och som värdesätter konstnärliga och samtida modeuttryck.

Sanningen Bakom Märket


Face a Face grundades med ambitionen att förändra modevärlden. Dess skapare, Pascal Jaulent och Nadine Roth, har alltid strävat efter att uppnå en perfekt balans mellan avant-garde och klassisk sofistikation. De har skapat en plattform där de livre uttrycka sin passion för design och tillgodogöra sig nya influenser och trender. I över 20 år har deras kreativa förmåga och starka känsla för stil lett till en extraordinär serie färgstarka och nyskapande kreationer.

Upplev Märkets Magi


Att uppleva Face a Face är som att gå in i en annan värld. Den är livlig, dynamisk och full av överraskningar. Märket är berömt för sina avantgardiska accessoarer, särskilt deras solglasögon och läsglasögon. Men oavsett vad du väljer, kan du vara säker på att få ett exceptionellt tillverkat objekt som utstrålar avantgardistisk skönhet.

Face a Face: Ett Märke Med Karakter


Face a Face är känd för sina högkvalitativa accessoarer, särskilt deras bågar. De sätter stolthet i hantverket att tillverka sina produkter och varje bit är noggrant designad och skapad med omsorg. Face a Faces signum ligger i deras intellektuella och djärva sätt att skapa och kombinera former, material och färger. Deras design är konstnärlig, färgglad och ärmenad för att framkalla en reaktion. Varje produkt är unik och skapad för att framhäva bärares personlighet och stil.

Ett Äventyr i Glasögongloben


Mellan de skickligt utformade glasögonramarna och de handritade mönsterna, erbjuder Face a Face en skönhet som är mer än visuell. Märket har alltid sett glasögonen som ett medium för personligt uttryck och försöker kontinuerligt uppdatera sina kollektioner genom att experimentera med nya tekniker, material och färger.

Köp Face a Face på Miinto


Att hitta Face a Face på Miinto innebär en tillgång till en extraordinär värld av lyx och sofistikation. Med ett brett utbud av Face a Face-produkter, från deras ikoniska glasögon till mer exklusiva modeaccessoarer erbjuder Miinto dig chansen att uppleva märkets unika estetik. Dessutom kan du vara säker på att du får autentiska produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Face a Face är inte bara en modeikon, det är ett uttryck för sann konstnärlig frihet. Det är ett varumärke för dem som vågar sticka ut från mängden och visa sin unika stil. Så varför inte bli en del av Face a Face värld och börja ditt egna stiläventyr idag?

Ta bort alla filter

Face a Face

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.