Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Filling Pieces

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

FILLING PIECES

Filling Pieces skapar sneakers för alla tillfällen, för alla fötter. Även om de startade inom skoindustrin 2009, har de snabbt växlat upp och erbjuder nu en rad olika produkter du kan matcha dina nya sneakers med – vad sägs om ett par solglasögon, en sportig jacka eller en hoodie? Filling Pieces är precis vad det låter som – de fyller upp saknade bitar inom modeindustrin på mer än ett sätt. Fortsätt läsa så förstår du.

På Miinto har vi ett brett sortiment av Filling Pieces, allt för att dina sko-cravings ska stillas! Ett par sneakers är aldrig fel, särskilt inte när de är som klippt och skurna för just din fot. Genom att vara specialister på att tillverka skor, ser de till att det blir mindre svinn och mindre returer. Lika bra att göra det rätt första gången, eller hur?


Miinto och Filling Pieces


Miinto är ledande inom mode på nätet, ett stort utbud och tillgänglighet, gör att vi tillgodoser många av de behov som finns på marknaden idag. Lägg ett par sneakers i korgen, kanske två par, för att sedan ha dem inom ett par dagar. Filling Pieces vill precis som vi, skapa en hållbar värld, därför är vi extremt stolta över det sortiment från dem som vi kan erbjuda dig idag.

Bara det bästa är gott nog för våra kunder, här hittar du skor, kläder och accessoarer från Filling Pieces från både gamla och nya kollektioner. Här behöver du aldrig fundera på trendande faktorer, vi skulle påstå att deras mode är tidlöst. Att skapa tidlösa plagg och skor är svårt, men det är också en konstform som Filling Pieces lyckas med. De har fyllt en lucka på marknaden, det saknades sneakers till schysta priser, men som ändå höll extremt hög kvalitet. Du förstår så snart du börjar scrolla igenom sortimentet, vi tycker att bilderna talar för sig själva!

Det finns en sneaker för varje stil säger man ju (eller, det kanske man inte gör, men så tycker vi på Miinto i alla fall), och på Miinto har vi samlat ett stort antal sneakers du kan välja mellan, till både dam och herr. Välj och vraka mellan sneakers i krispigt vitt, roliga mönster, sneakers med mönster och sneakers som inte ens ser ut som sneakers men som är det ändå. Det är viktigt med variation och vad är det som säger att du inte kan ha en viss stil på skorna ena dagen och den andra är det något helt annat?

Föreställ dig att du sticker till jobbet eller skolan på morgonen – du slänger på dig dina beiga sneakers med grov sula som passar till det mesta, beige färg har ju en tendens att göra det, att just smälta in. Men på kvällen kickar danslusten in och du vill gå ut på en danslokal. Vad passar då bättre än ett par Filling Pieces knallgula sneakers, ett par loafers eller diskret svarta låga sneakers. Vi lovar att det finns en sko för varje fot – du kommer att flyga fram!


Filling Pieces fyller bitar


2009 kom Filling Pieces till liv genom sin grundare Guillaume Philiber i Amsterdam. Genom att bara använda italienskt material och det faktum att alla skor görs för hand i Barcelona, säkerställer de kvalitet genom hela produktionskedjan. Det ska finnas lyx i sneakersvärlden också, det insåg Guillaume.

De ville inte bara stanna vid skor, han insåg att det fanns andra hål att fylla också. Därför började Filling Pieces att skapa både kläder, väskor, solglasögon och andra accessoarer som kom att bli nästan lika poppis som deras sneakers. Idag fortsätter de att inspirera med Guillaume Philiber i spetsen, där han syns till exempel som domare i Hollands Next Top Model 2022.

2019 startade de sin hållbarhetsresa på riktigt genom att börja spåra varje val de gör i kedjan och forska i hur det påverkar klimatet och vad de kan göra åt det. De säger själva att de inte är ett hållbart märke ännu men att resan måste börja någonstans och målet är att bli mer hållbara på det sätt de kan. De kallar det sin ”683-linje”, eftersom 6,83 euro är vad det kostar per sko för att tillverka den mer hållbart. De uppmuntrar också dig som kund att undersöka din verkliga skostorlek eftersom den största anledningen till retur är att skon inte passar. Och returer innebär mer hantering, mer transport och mer utsläpp.

Idag säljs Filling Pieces hos många exklusiva återförsäljare, medan deras flaggskeppsbutik ligger i Amsterdam.


Hållbarhet på Miinto


På Miinto strävar vi också efter att vara hållbara och vi alla försöker att dra vårt strå till stacken. Vårt strå är våra lager som vi slipper ha, och det faktum att vi inte bidrar till överproduktion. I och med att våra kollektioner som säljs är av hög kvalitet, hoppas vi också kunna stoppa överkonsumtion. Shoppa med eftertanke och kvalitet i stället för kvantitet. Vi älskar tanken på att dina nya produkter ska få ett långt och härligt liv tillsammans med dig.

Att vi inte har några egna lager beror på det faktum att det har våra 2 000 butiker som vi samarbetar med runt om i Europa. Det kan vara allt från små exklusiva butiker till lite större. Det som de har gemensamt är att de behöver hjälp med sin e-handel. Där kommer Miinto in. Vi hjälper dem med allt det tråkiga administrativa så att de kan öka sin försäljning och hitta nya kundkretsar på flera olika nya marknader. Vi älskar det faktum att du kan sitta i till exempel Sverige och hitta dina drömprodukter i Amsterdam. Det spelar ingen roll var du handlar ifrån, frakt och betalning går genom Miinto, för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Vill du känna dig trygg på fler plan, kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst. Via chatt, mejl och telefon svarar vi gärna på dina frågor som rör allt mellan hållbarhet till frakt och butikerna du handlar ifrån. Välkommen till en unik shoppingupplevelse som du kommer vilja göra om, om och om igen.

Ta bort alla filter

Filling Pieces

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.