Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Fjällräven

Ryggsäcken är lika mycket ett basplagg för många som jeans är. Den hör till din dagliga outfit och följer med dig i vått och torrt, i skolan, på jobb eller till träningen. Ska du ut och resa är en bra ryggsäck A och O, och ska du ut i vildmarken på en härlig vandring kommer du inte långt utan rätt ryggsäck. Du behöver förstås inte ägna dig åt trekking eller annat friluftsliv för att förstå de många fördelarna med en bra ryggsäck. Detta är något som Fjällräven tagit fasta på genom att designa moderna ryggsäckar för urbana äventyrare och friluftsfantaster. Ryggsäckarna har en utpräglad skandinavisk stil som har blivit mäkta populär i stora delar av världen. Miinto är stolta över att kunna presentera våra favoriter ur Fjällrävens sortiment på den här sidan, med förhoppningen att du hittar din nästa favorit.

Från fokus på funktion till störst inom friluftsmode

I lilla Örnsköldsvik startades friluftsföretaget Fjällräven av en 14-årig scout vid namn Åke Nordin. Året var 1960 och Åke, som vistades en hel del ute i vildmarken, kunde inte hitta en funktionell ryggsäck som stod pall i regniga skogar och snöiga fjäll. Därför tog han saken i egna händer och skapade världens allra första Fjällräven. Ryggsäcken skulle vara skön att bära på axlarna under långa trekkingturer, detta oavsett hur mycket packning man hade med sig. Resultatet blev en ryggsäck med metallram för ökad stabilitet. Det tog inte lång tid förrän Åkes ryggsäckar började sälja stort i Sverige. Idag tillverkar företaget dock mer än bara ryggsäckar. Fjällräven är världsledare inom friluftskläder och friluftsutrustning. Men ryggsäckarna fortsätter att vara populärast!

Med naturen som främsta inspirationskälla tillverkar Fjällräven friluftskläder och friluftsutrustning av ypperlig kvalitet. Designen är enkelt skandinavisk med praktiska detaljer och stort fokus på komfort. Tanken är att utveckla tidlösa produkter som är funktionella och håller länge. Samtidigt vill man inspirera till att fler vågar ge sig ut i vildmarken och njuta av ett aktivt friluftsliv. Denna naturfilosofi är ett huvudskäl till att Fjällräven blivit så populärt runtom i världen. Stora delar av deras sortiment säljs framgångsrikt, inte minst jackorna och ryggsäckarna. Det har blivit trendigt med Fjällräven, både bland friluftssportare och trendsetters.

Hitta Fjällräven för alla tillfällen på Miinto

Ryggsäckar fortsätter att vara Fjällrävens signaturprodukt men under årens lopp har man breddat sitt sortiment för att ge plats åt väskor, duffelbagar och datorryggsäckar. Designen är modern, elegant och högtrendig. Som väntat går kollektionerna i jordnära färger med toner i grått, grönt, rött, gult och blått, men med tiden har mer oväntade färg- och mönsterkombinationer blivit allt mer framträdande i märkets kollektioner, vilket ger en härlig färgklick till din look.

Av alla outdoormärken är det Fjällräven som slagit igenom störst internationellt och det kan vi förmodligen tacka Kånken för. Kånken är den mest klassiska Fjällrävenryggsäcken, som många kommit att accessoera märket med. Från början var Kånken tänkt att förse skolbarn med ryggsäckar som var skonsamma mot rygg och axlar. I slutet på 70-talet var det vanligare att se barn med axelväskor istället för ryggsäckar men Kånken lyckades ändra på detta. Snart syntes det skolbarn över hela Sverige med Kånken på ryggen. Idag är Kånken mer än en skolryggsäck. Fashionistas i New York, London och Paris bär också på dessa trendiga ryggsäckar. I dag kommer varje Kånkenväska med praktiska detaljer, som en sittdyna i skum att sitta på under promenader i skog och stad, goda förvaringsmöjligheter, en smart låsfunktion och ett slitstarkt material som gör att du har med dig din vän i många år framöver.

Fantastisk kvalitet i varje Fjällräven produkt

Ett sätt som Fjällräven arbetar med att värna om miljön är genom att tillverka produkter som håller länge och således inte orsakar en onödig miljöbelastning. Delar av Fjällrävens sortiment produceras med något som kallas för G1000-väv, ursprungligen en tältduk som numera utgör stommen i många av märkets produkter. Man använder sig också av ekologiska material och PFC-fri impregnering i jackor och regnställ. Och Fjällrävens jackor är ett annat spännande inslag som du inte får missa!

Varje jacka som designas av Fjällräven är tänkt att trotsa de tuffa nordiska vintrarna med kvalitet och funktionalitet som vapen. Deras Grönlandjackor har ett mjukt och isolerande foder som håller dig varm och torr i det regniga vintervädret. Vistas du mycket utomhus under vinterhalvåret kan en bekväm träningsparka snabbt förvandlas till din nya bästa kompis. Fjällräven tillverkar snygga varianter i slitstarka material som gör att jackan håller i många säsonger framöver. Värt att nämna är även de tåliga plånböcker som nuförtiden finns, och som blivit en favorit hos många av Miintos kunder. Även plånböckerna är som en rysk docka, med ett enkelt avskalat yttre och massor av lager med förvaringsmöjligheter på insidan. Med Fjällräven får du både design och funktion, du missar väl inte att spana in Miintos breda urval?

Plattformen för moderiktiga och trendsättande kunder

Vi på Miinto har som målsättning att leverera den mest kundvänliga modeplattformen, där vi låter våra kunder hitta det bredaste urvalet av handplockade lokala märken blandat med etablerade och välkända modehus. De har alla det gemensamt, att de noga valts ut av oss och matchar våra hårda krav på kvalitet, pondus och en känsla av lyx. Vi tycker att våra kunder förtjänar det bästa och nöjer oss inte förrän våra kunder känner sig som de bäst klädda på hela planeten. Därför gör vi vårt yttersta för att knyta de bästa och mest högkvalitativa modehusen och företagen som våra samarbetspartners, så att du som kund får en skräddarsydd upplevelse som passar just dina önskemål.

Vår affärsmodell handlar om att växa tillsammans. När du som kund tycker om dina plagg så växer du som människa, precis som butiken stärks när den når ut och kan expandera sin kundkrets. Det var precis det som var tanken med Miinto när den första grundstenen lades i Danmark av två vänner, som ville att kunder och butiker borde kunna mötas på fler sätt än i den klassiska fysiska butiken. Med hjälp av den stora boomen för e-handeln har Miinto med tiden kunnat befästa sin roll som en viktig plattform för modemedvetna och stilsäkra kvinnor och män. Det är även viktigt för oss att motverka överkonsumtion, vilket är ett stort problem inom modeindustrin. Därför låter vi våra kunder enbart presenteras för varor som våra tillknutna butiker redan har på lager. På så vis produceras inte mer kläder i onödan, och Miinto bidrar tillsammans med våra kunder med en insats för att minska klimatbelastningen på vår planet. Välkommen att hitta din nästa produkt från Fjällräven idag.

filter

286 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3