Gratis retur t.o.m. 15 januari 2022
Gratis retur t.o.m. 15 jan. 2022
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 15 januari 2022

Back

Fransa

Fransa erbjuder kläder för moderna tjejer och kvinnor, där alla kan hitta något i sin smak. Söker du något snyggt till en fest, en outfit till kontoret eller bara
något att ha på dig på fritiden, kan du hitta det hos Fransa.

Fransa har satsat på att man ska kunna mixa och matcha en hel outfit från varumärket för att skapa sin egen stil.
Med allt från djuriska mönster till klassiska randiga plagg, hittar du något för varje tillfälle. Gillar man mönster av olika slag har man verkligen kommit rätt. Det finns glödheta mönster i olika färger, blommor och även snygga tryck. Men är man ute efter enfärgade plagg finns det gott om det också. Fransa har hög kvalitet på sina produkter och följer alltid modet.

Varumärket Fransa Company A/S grundades i Danmark 1968, och förvärvades 1990 av Brandtex koncernen, som nu heter BTX Group.
BTX Group är idag ett av Europas största textilgrupper och består av 7 företag, som vardera representerar flera varumärken, bland annat B.Young och Blend.
Fransa är indelat i flera koncept för att kunna erbjuda kläder till en så stor målgrupp som möjligt. Två av koncepten, Fransa och Dranella är riktat till kvinnor, Freeze är för tonåringar och sist men inte minst finns Fransa kids, som är för småbarn redan från födseln upp till 9års ålder.
Det gick snabbt för Fransa att växa och blev på bara några år väldigt populärt i Skandinavien. Under de senaste åren har varumärket även lyckats sälja bra i stora delar av Europa.
Som bekräftelse för sin stora tillväxt har Fransa hela tre gånger fått utmärkelser.

Varumärket Fransa har gjort allt, och lyckats för att tillfredsställa olika kvinnor i klädväg.

filter

47 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1