Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

G-STAR

G-Star levererar mode för män och kvinnor i alla åldrar. Den utpräglade stilen genomsyrar varje plagg. Här hittar du kaxiga kläder som är lätta att kombinera med din övriga garderob. Kvalitén är hög, ända ner till detaljerna. G-Star designar funktionella kläder som känns autentiska, vilket bidrar till den råa stilen som finns närvarande genom alla kollektioner.


Denim mode med en unik stil


G-Star grundades 1989 i Nederländerna (då Gap Star) och har sedan dess tänjt gränserna för denim mode genom att skapa en individuell stil där deras råa, experimentella framtoning står i centrum. Varje plagg genomgår en speciell kreativ process. Det experimenteras flitigt med nya former, färger och uttryck. Deras starka passion för formgivning har bidragit till märkets framgångsrika utveckling. Idag är G-Star ett populärt denim märke med en tydlig varumärkesidentitet. Deras kollektioner säljs över hela världen, från Australien till Arabemiraten, Kina, Ryssland, Österrike, Spanien, Sverige och USA, både online och i fysiska butiker.


”Just the Product”


” Bara produkten” har varit mottot ända sen G-Star skapades år 1989. I praktiken innebär det att man endast använder rå denim som är helt obehandlad och otvättad. G-Star RAW är serien som ännu idag designar varumärkets främsta storsäljare. Genom att ta fram patenterade metoder för behandling och tvättning av jeanstextilier har man lyckats skapa en produkt med unika egenskaper och kvaliteter. I deras kollektioner hittar du en bred färgpalett som går från djupa indigotoner till kraftigt blekta nyanser. Miljön står förstås i fokus så ekologisk bomull med så lite gödningsmedel och bekämpningsmedel som möjligt är ett självklart val.

I början på 2014 inledde G-Star ett framgångsrikt samarbete med textilföretaget Bionic Garn. Projektet fick namnet "RAW for ocean" och gick ut på att tillverka denimtyger från plastavfall som dumpats i havet. Projektet har bland annat presenterats vid American Museum of Natural History i New York.


Urban denim


G-Star bjuder på säsongsbundna kollektioner som inspireras av det urbana modet. Stilen kan beskrivas som lite vassare preppy. Här handlar det om högtrendiga vardagsplagg i form av coola luvtröjor, snygga t-shirts och supersköna jeans i en mängd olika modeller. En häftig mix av jeanswear och streetwear. Designen är ungdomlig och avslappnad. Vare sig du letar efter en jacka, en tröja, shorts eller jeans hittar du säkert något som enkelt går att matcha med andra modeller och färger ur samma kollektion. Deras supersnygga long sleeves (långärmad tröja) passar fint ihop med favoritjeansen och en tunnare vindjacka i höst. När temperaturen faller kan det vara bra att ha en läcker luvjacka ovanpå t-shirten. Det här är klassisk casual wear som tar ut svängarna ordentligt. Våga vassa stilen med G-Star. På Miinto.se hittar du ett spännande urval från deras senaste kollektioner till riktigt låga priser. Kika också i vår reakatalog online. Här hittar du rabatterade plagg från G-Star som sänkts med över 20%. Välkommen in och fynda!

Ta bort alla filter

G-star

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.