Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

G-star (7)


G-star grundades år 1989 och har sedan dess tänjt gränserna för denimmode och skapat en individuell och unik stil, där deras råa, experimentella framtoning står i centrum. Fokuset har alltid legat på varje enskild produkt och i takt med deras framgångsrika utveckling har de även skapat sig större och större inflytande på hela jeansmarknaden. G-star experimenterar gärna med nya former, färger och uttryck, vilket har gjort att de lyckats bibehålla sin råa, vågade och innovativa stil redan från början. Förmodligen är det också därför de är så populära – de viker sig inte för andras åsikter, utan bejakar sin unika varumärkesidentitet fullt ut.


G-star tilltalar, trots sin utpräglade och nischade stil, många olika kundsegment. De har trogna kunder inom de flesta stilar, åldrar och trender. Samtidigt som plaggen är kaxiga och vågade är de lätta att kombinera och accentuera med andra plagg från olika märken och stilar. Varje plagg är unikt och genomtänkt, där kvaliteten syns i varje detalj. Detaljerna är i sin tur funktionella och känns autentiska, vilket bidrar till den råa känslan som plagget förmedlar och skapar en enighet i alla kollektioner.


G-star är ett tidlöst märke som kombinerar erfarenheten från gårdagen med spänningen kring morgondagen. De är både traditionella och alternativa och är inte rädda för att sticka ut ur mängden. G-star vill att designen ska kännar ärlig och autentisk och att man ska uppmuntras till att kombinera plaggen efter eget tycke och smak för att hitta sin individuella stil. Idag har de hela världen som arena och erövrar ständigt nya marknader, så håll hela tiden ögonen öppna för nya, spännande idéer från G-star!
 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

7 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken