Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Gabba

Det danska modevarumärket grundades år 1995 av Karen och Ole Madsen som vid detta laget redan hade 20 års erfarenhet av textil- och modebranschen. Karen och Ole Madsen kände att de ville införliva marknaden med något nytt, något som skilde sig från vad som redan fanns. Tillsammans med kreatör kom paret fram till namnet Gabba vilket de ansåg skulle passa bra med vad de hade i åtanke för kommande kollektioner.

Varumärkets samtliga kollektioner har alla en egen stil, en personlig touch. Kollektionerna uppmanar de som har en egen stil att följa just den och inte känna att de slaviskt måste följa de trender som kommer och går. GABBA vänder dig som är självständig och vet vad du vill ha och klä dig och varumärket håller sina produkter på en rimlig prisnivå.

Karen och Ole Madsen ville med varumärket GABBA ge sina kunder bra produkter av bra kvalité för ett rimligt pris. Sedan varumärkets grundade år 1995 har GABBA expanderat, både när det kommer till personal som arbetar på företag och vad gäller länder och städer varumärkets produkter idag säljs i.

GABBAS produkter går bra att bära enskilda men även att kombinera med andra plagg och accessoarer. Produkterna är designade med noga genomarbetade detaljer för att de alla ska vara unika. GABBAs produkter står för det individuella, hög kvalité och mode och passar bra både till vardags och vid festligare tillfällen. I samtliga kollektioner finner du produkter som bl.a. byxor och jeans, tröjor och toppar, badkläder, ytterkläder och stickade plagg.

filter

24 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1