Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Gant (380)

Gant grundades redan år 1949 av Bernard Gant i New Haven som ligger i Connecticut. Då Bernad Gant kom till Amerika var det första han såg Frihetsgudinnan som visade sig genom morgondiset. Liksom många andra invandrare ville han gärna bli en riktig amerikan. I processen uppfann han vad som blivit känt världen över som ett amerikanskt varumärke.

Bernad Gant var en skjorttillverkare som var mycket design och kvalitetsmedveten, vilket redan från början har synts på Gants snygga kläder. Gants första jobb var att sy kragar på skjortor i en låglönsfabrik men med hans hantverksskicklighet och känsla för detaljer sydde han snart sina egna skjortor för de ledande privata märkena som Brooks Brothers, Manhattan Shirts och J. Press.

Varumärket har alltid haft en modern design på sina kläder, med en avslappnad och samtidigt elegant stil. Ett uppklätt fritidsmode är det som beskriver kläderna bäst och man kan vara säker på att de passar bra till många, många tillfällen.

Gant tillverkar de häftiga kläderna till män, kvinnor och barn så att hela familjen kan klä sig i de snygga märket. Utöver kläder tillverkar de också skor, klockor, parfymer, glasögon och vackra heminrednings produkter. Varumärket växer för varje år som går, idag har Gant återförsäljare i över 70 länder och 330 butiker världen över, bara sedan 2002 har dem öppnat nya butiker bland annat i Kanada, Kina, Ryssland, Indien och Brasilien.

Gant Rugger är en av kollektionerna som det välkända varumärket Gant har.

Kollektionen Gant Rugger är tillverkat för att passa utmärkt på arbetsplatsen såväl som till det man vill hitta på efter jobbet. Den lediga stilen känns både avslappnad och stilren med snygga detaljer och färger. Man hittar allt från härliga tröjor, snygga skjortor och coola jackor, till shorts och pike tröjor. Allt går att mixa och matcha för att skapa en egen snygg stil som man själv trivs bäst i. Gant Rugger använder sig alltid av sköna material som har en bra passform och kvalitén är mycket hög. Om man söker damkläder eller herrkläder för en avslappnad men med stil så är den här kollektionen att rekommendera och med sin snygga design, goda kvalitet och sköna passform hittar man kläderna för rimliga priser!

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

380 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken