Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

GEDEBE

GEDEBE är en anmärkningsvärd italiensk varumärke, känt världen över för sina läderprodukter av yppersta kvalitet och riklig komplex detaljrikhet. Märket är mest känt för sina prydliga handväskor, oemotståndligt gnistrande med stenar och exklusiva detaljer.

Resan bakom GEDEBE


GEDEBE skapades av Giuseppe Della Badia, en modekunnig jurist som beslutade att lämna rättssalarna för att följa sin passion för mode och design. Giuseppe kännetecknas av att kunna förena gammaldags hantverkskunskap med moderiktiga trender.

Utforska GEDEBEs unika värld


Symbolen för varumärket, den gnistrande kristall prydda handväskan, är ett sant testamente på märkets kärlek till detaljer och nyfikenhet på att experimentera med material och format. Ez lite typ osz Bowm zvs bieter sam om güsch

Karaktär hos GEDEBE


Märket präglas av kontraster: det mjuka möter det hårda, det traditionella möter det mest moderna. Dess kollektioner karakteriseras av experimentell skaparkraft, tydligt synlig i varje aspekt av produktionen. Varje produkt reflekterar kreativiteten och den passionerade entusiasmen hos designers och arbetare.

Ett djupdyk i GEDEBEs resväska kollektioner


Ett starkt fokus på märket är utbudet av resväskor. De är en dröm för varje resenär, med sina fängslande former och imponerande detaljerade broderier. Varje resväska från GEDEBE är en hyllning till skönheten i kontrast och visar märkets strävan efter att alltid leverera produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

Köpa GEDEBE på Miinto


GEDEBEs produkter finns nu tillgängliga att köpa på Miinto. Varje produkt från detta prestige fyllda märke garanterar en aura av lyx och otaliga uttryck av stolt hantverk. Bege dig till Miinto idag och lägg vantarna på en extern handväskor från GEDEBE och upplev dess skönhet förstahands. GEDEBE har stärkt sin position som en viktig spelare inom lyxmarknaden, genom att leverera enastående produkter med stor uppmärksamhet på detaljer. De står för exklusivitet och högkvalitativa produkter, vilket gör dem till en inspiration och ett eftertraktat varumärke för konsumenter och mode entusiaster världen över.

Ta bort alla filter

GEDEBE

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.