Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Gestuz

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

GESTUZ

Gestuz är ett känt modemärke som designar eleganta kläder för modemedvetna kvinnor. Letar du efter ett nytt trendigt basplagg? Då kan vi varmt rekommendera Gestuz. Gestuz är det coola feminina märket som rönt stora framgångar på den globala modemarknaden. Bakom märket står toppdesignern Sanne Sehested som grundade företaget år 2008. Essensen i Gestuz kommer från Sanne själv och hennes syn på den självständiga skandinaviska kvinnan.

Gestuz kom till vid värsta möjliga tidpunkt, nämligen under den stora finanskrisen som skakade om världen. Trots detta har man snabbt lyckats få fotfäste i högkompetitiva marknader som Tyskland, Italien och USA. Här i Skandinavien är Gestuz kanske ändå störst och har fått ta emot många modeutmärkelser genom åren. Varje plagg i Gestuz säsongsbundna kollektioner är designat från ett starkt kvinnligt perspektiv där självkänsla står i fokus. Inspirationen kommer från de eviga klassikerna. Det är sofistikerat men samtidigt mycket tufft. Och det är precis detta som kännetecknar Gestuz.


Mode med statement


När vi talar om statement är det uttrycksfullheten i kläderna vi tänker på i första hand. Plaggen genomsyras av det intelligenta och feminina. Du känner dig snygg och självsäker med Gestuz. Kanske har det att göra med den höga designfaktorn i kläderna. Eller så är det kanske den fantastiska passformen. Varje element spelar en viktig roll vid skapandet av en klänning, en blus, en skjorta eller byxa från Gestuz. Här finner du utsökta detaljer i form av skinn och textil, kreativa snitt, vacker asymmetri och toner som hänger med i trenderna. Designen är utmanande men håller ändå stilen.

På tal om textilier. I Gestuz kollektioner hittar du plagg tillverkade av högkvalitativa material som känns extra lyxiga och gärna får komma tillbaka säsong efter säsong. Skinn, bomull, denim och silke. Ibland en kombination av olika texturer och material. Färgskalan är bred med toner i svart, grått, gult, rött och blått. Här ges det mycket utrymme för lekfulla prints och vintage-inspirerade mönster.


En urban chic look


Gestuz designar för urbana kvinnor med stil. Framför sig ser man en självsäker och modeintresserad kvinna med mycket energi. Det här är inte mode för rånackade fashionistas utan för dig som har en lekfull syn på modet. För dig som vill tänja på gränserna. Det finns ingen tydlig enhetlighet i Gestuz kollektioner. Ljuvliga sommarklänningar med romantiska prints trängs jämsides med tuffa skinnjackor. Urban chic är ledordet i deras designs. Det bohemiska möter rock n’ roll och resultatet är helt enkelt sublimt.

Gestuz designar för alla delar av din garderob. Basplagg i form av tröjor, blusar och byxor hittar du i generösa mängder. Variationen är stor med klänningar och kjolar i många olika modeller, snygga jeansskjortor och fantastiskt mjuka bomullsjeans, läckra jackor av fuskpäls och fina accessoarer att runda av looken med. Och den perfekta looken hos Gestuz kan mycket väl vara en kombination av textilier och färger. Vad sägs om en ljuvlig viskosklänning ihop med en cool skinnjacka? Vill du köpa nytt till favoritjeansen? Hos Gestuz hittar du mängder med trendiga förslag. En lyxig silkesblus ger denimlooken ett härligt uttryck. Matcha med en stilren blazer eller läderkappa. Gestuz är mode som utmanar och inspirerar!


Hitta nästa favoriter från Gestuz på Miinto


Här på sidan har vi samlat våra absoluta favoritplagg från det danska märket Gestuz. Välkommen att kika runt och vältra dig i dansk design när den är som bäst. Miinto strävar efter att vara ditt förstahandsalternativ när det kommer till shopping online, och vi gör vårt bästa för att knyta de bästa och mest högkvalitativa märkena till oss. Gemensamt för alla våra samarbetspartners är att de alla uppfyller Miintos stenhårda krav om kvalitet och design.

Vi värdesätter även mångfald väldigt högt, så vi samarbetar med både mer och mindre kända kreatörer, från olika delar av världen och för olika plånböcker. Det är därför du här kan finna allt mellan himmel och jord, så som exempelvis Gestuz. Det ska finnas något för alla, helt enkelt. Samtidigt är vi stolta över att kalla våra kunder för de bäst klädda.


Miinto erbjuder en värld av mode


Historien bakom Miinto tog sin början år 2009 när de båda vännerna Mike och Konrad upplevde att det var svårt för dem, som boende i en mindre stad, att få ta del av samma exklusiva märken och designers som fanns i storstaden. Att bo på landet skulle inte vara en begränsning enligt de båda vännerna, så de beslutade sig för att göra slag i saken, flytta handeln online och grundade Miinto. Genom att erbjuda en marknad tillgänglig för alla på internet, knyter Miinto samman modeintresserade kunder från hela landet med så väl nya som välkända, stora som små och eleganta så väl som lekfulla klädmärken.

Vi på Miinto tror på en grundidé om att växa tillsammans med dig som kund. Mode handlar om att uttrycka sin stil och vem man är, och med de rätta plaggen har du också möjlighet att göra det. När ”rätt” kunder hittar och kopplas samman med ”rätt” plagg skapas en form av magi, och det är den som vi på Miinto brinner för att uppnå. Kanske är du helt tagen av de eleganta och feminina linjerna som Gestuz erbjuder med sin design? Känn dig fri att hitta ditt nästa drömplagg genom att använda vårt smarta sökverktyg. Du ställer enkelt in din önskade storlek, eventuella färgpreferens samt det prisintervall du vill shoppa inom. Resten fixar vi på Miinto.


Handla hållbart och minska överproduktionen


När du handlar kläder och mode hos oss på Miinto är du dessutom med och bidrar till att göra modeindustrin lite mer hållbar. Ett av branschens största problem är nämligen överproduktion av kläder. Varje år produceras massvis med kläder som aldrig blir sålda. Men när du handlar hos Miinto blir du enbart erbjuden kläder som redan finns på våra samarbetspartners lager. Du bidrar alltså till en form av lagertömning – men en högkvalitativ sådan!

På så sätt bidrar din shopping inte till att en massa kläder produceras i onödan. Det är handel som känns bra i själen. Miinto vill vara en del av lösningen, inte en del av problemet. Med Gestuz får du trendiga kläder som kommer ge dig självförtroende och styrka i vardagen, och det är ett statement som vi tycker att alla våra kunder förtjänar.

Ta bort alla filter

Gestuz

Sida 1 Av 7

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.