Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Gestuz (198)

Gestuz är ett kaxigt, vågat och läckert märke för medvetna tjejer med stil. “Passion and power” lyder deras två ledord och det är något som syns tydligt i deras design. Stilen är modern och nytänkande men tar ändå till vara på traditionella värden så som passform och kvalitet. Kvinnorna bakom verksamheten heter Sanne Sehested Nielsen och Lene Boesen och de har tillsammans jobbat med Gestuz sedan 2007. På bara några få säsonger har märket kommit att bli otroligt populärt och vi väntar med spänning på vad de kommer att leverera framöver.

Gestuz är en avslappnad rocktjej som uppskattar mode, glamour och spänning. Hon har glimten i ögat och är sockersöt samtidigt som hon är skandalös. Hon är självsäker, charmig och äventyrslysten och hon går alltid sin egen väg. Hennes personliga och pricksäkra stil genomsyrar allt hon gör; vare sig hon dansar loss på en rockfestival, sippar champagne i en tjusig bar eller om hon just stigit upp ur sängen iklädd en utsliten t-shirt. Hon hittar alltid balasen mellan att vara avslappnad och sexig - hon är kvinnlig, vacker och helt enkelt fantastisk!

Gestuz har snabbt kommit att bli ett favoritmärke för kvinnor världen över och det finns idag i över 25 olika länder. Gestuz har hittat precis sin rätta nisch, där de är en av de främsta modeskaparna. De erbjuder fantastiska plagg med högklassig kvalitet och design till rimliga priser. Så locka fram den sensuella rocktjejen i dig och gå loss på Gestuz ursnygga kollektion!

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

198 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken