Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

GIA BORGHINI

Vi tar tid för att presentera ett märke som har fått stor uppmärksamhet både i Sverige och runt om i världen – Gia Borghini. En kraftfull modeskapare som har lyckats hugga ut sin egen plats i den globala modescenen, skapar Gia Borghini skor för kvinnor som strävar efter sofistikerad elegans med en modern twist.


Historien bakom Gia Borghini


Gia Borghini är ett svenskt märke grundat år 2018. Det hela började när de två systrarna Bianca och Giuliana Giabiconi tillsammans bestämde sig för att realisera sin vision om att skapa en lyxsko-kollektion med unika designuttryck. Gia Borghini är ett märke som snabbt vuxit till att bli internationellt erkänt, och idag distribueras deras produkter till över 150 olika platser runt om i världen.


Populära varor från Gia Borghini


Gia Borghini har blivit kända för sina noggrant utformade damskor. Märkets mest kända modell är kanske "Gianna", en ankelstövel med en kraftig klack som är både elegant och praktisk. "Gianna" finns i ett flertal utföranden, däribland leopardtryck och metallicfärger. En annan populär modell är "Giselle", en sophistikerad sandalett med en snygg knytning runt vristen.


Kännetecken hos Gia Borghini


Varje sko från Gia Borghini formas med högsta precision och omsorg, och märkets kollektioner präglas av en stark strävan mot kvalitet och hållbarhet. De sätter stor vikt vid skons konstruktion och användandet av de bästa materialen, vilka ofta kommer från Italien. Gia Borghini är känt för sin unika stil, där modern design smälter samman med klassiska element som ytterligare förstärker varje produkts unika karaktär.


Gia Borghini och dess kända kunder


Gia Borghini har snabbt blivit populärt bland kändisar och fashionistas världen över. Kända namn som bland andra Sofia Richie, Kourtney Kardashian och Jennifer Lopez har setts i deras skor. Detta gör att märket nu är en modefavorit för kvinnor som strävar efter att uttrycka sin individualitet och sin kärlek för fashion.


Köpa Gia Borghini via Miinto


Om du är intresserade av att lägga till några av Gia Borghinis vackra skor till din garderob, kan du enkelt shoppa dem via Miinto. Miinto erbjuder ett brett utbud av märket, inklusive deras mest populära modeller. Miinto erbjuder också smidiga returvillkor och snabba leveranser, vilket gör det ännu enklare att fira din kärlek till denna framstående modeskapare.

Gia Borghinis stigande popularitet är ett tydligt tecken på märkets engagemang för kvalitet, design och innovativ stil. Deras unika och meningsfulla designuttryck gör dem till ett självklart val för dagens moderna och stilmedvetna kvinnor. Genom att investera i Gia Borghini kan du vara säker på att ditt modemärke alltid kommer att vara i centrum för uppmärksamhet. Inte bara är deras kollektioner alltid aktuella och modeframåt, de är också tidlösa och lätta att integrera i varje garderob.

Ta bort alla filter

Gia Borghini

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.